Reklám:

Profi önéletrajz készítés

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fórumtémák
Képek
Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 335
· Legújabb tag: tippan
Reklám

Hirdetési felület

Hirdetések
Facebook "lájkoló" :)

Jelöléskor a Facebook-on bejelentkezve kell lenni!
Hírek
Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!
szigetszentmiklos
Legújabb hírek
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
54511 510 porszem
2010/09/07 02:54:10
Viccek :D
Lazuló
13183 54 Nadzsi1
2010/09/06 13:44:37
[Szavazás] Helyi média (rádió, TV, int...
Minden egyéb
29044 329 Kexy
2010/09/06 12:38:28
Közlekedés
Minden egyéb
29930 297 fester
2010/09/06 09:25:43
[Szavazás] Meccsek (foci,birkó, box, k...
Sport, szabadidő
24335 167 Kexy
2010/09/05 17:15:51
DISCO
Lazuló
23918 125 Taas
2010/09/04 18:30:59
A honlap
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
8507 53 Taas
2010/09/02 13:59:03
[Szavazás] Koncert
Lazuló
22370 116 Taas
2010/09/02 13:57:00
[Szavazás] Sportolási lehetőség a váro...
Sport, szabadidő
533 6 Pityke
2010/09/02 08:36:03
Elveszett westie kutyusunka...
kedvenceink
158 3 Nadzsi1
2010/08/27 21:38:42

Ingyenes Flash Online játékok!

Radio Select, a Te választásod!

Petyko Major honlapja

Szigetszentmiklósi és a környékbeli lakosok oldala » Szigetszentmiklós » Minden egyéb
Helyi média (rádió, TV, internet, újság)
Felhasználónév
Jelszó
Regisztráció Fórum Szabályzat Gy.I.K. Tagok listája Mai hozzászólások Keresés

Téma nyomtatása

Melyik helyi médiát szereted jobban?
Duna Menti Fórum Duna Menti Fórum 6%[1 Szavazat]
Kisváros Kisváros 6%[1 Szavazat]
Miklósi újság Miklósi újság 13%[2 Szavazat]
RH Média RH Média 6%[1 Szavazat]
Lakihegy Rádió Lakihegy Rádió 13%[2 Szavazat]
Duna Vidék TV Duna Vidék TV 13%[2 Szavazat]
egyéb egyéb 19%[3 Szavazat]
egyiket sem szeretem egyiket sem szeretem 25%[4 Szavazat]
Összes szavazat : 16
06-02-2009 09:53 de. Helyi média (rádió, TV, internet, újság) | Szerkesztette: Nadzsi1 30-07-2009 11:02 du.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Regisztrált: 13.01.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Kor: 29
Nemrég elindult a Lakihegy Rádió, aztán a DunaVidék TV. Volt már RH Média, Miklósi Lakosok, Amivárosunk, még mindig létezik a Duna Menti Fórum (igaz inaktívnak tünik), viszont van 2 nyomtatott sajtója (Miklósi újság, Kisváros) a városnak.
Kinek mi a véleménye a helyi médiákról? Melyiket olvassátok, nézitek-e, hallgatjátok-e ezeket? Esetleg kihagytam valamelyiket?

Nem érhető el
06-02-2009 11:21 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Kor: 2010 Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1
A legnagyobb jelentőségűnek a Kisvárosnak kellene lennie, hiszen az mégis az Önkormányzat és a településen élők tájékoztató újsága, amely elvileg el kellene jusson mindenhova a településen. A feltételes módok nem véletlenek, hiszen ez nem történik meg. Nem beszélve a tájékoztatás minőségéről. Ha a Kisvárost olvasom, akkor szinte minden rendben van és csak kisebb problémák léteznek, de ha kimegyek az utcára valahogy az ott található problémákat nem merném kicsinek nevezni!

A többi média: A TV többnyire a PR Telecomosok által érhető el, illetve arhiválva az interneten, a rádió csak annak aki Miklóson is dolgozik (én nem). Az RH médiát szerintem nyugodtan nevezhetjük halott fórumnak a hozzászólások és azok minősége alapján a többi talán éldegélne ha nem törölnék le őket valamiért!

Nem érhető el
07-02-2009 05:37 du. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

tamzsu
Tag

Regisztrált: 18.01.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós, Bucka
Kor: 61
A DVTV még nagyon új. Nem bizonyított se jót, se rosszat. Adjuk meg neki a bizalmat.Frown

Nem érhető el
09-02-2009 09:41 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Nekem csak az nem tetszik, hogy a mai világban minden média függ valamelyik parttól.
Kisváros: bejelentették, hogy most már támogatja is az önkori valamennyi összeggel.
Anno írtam egy cikket (3 félét: teljes cikk képekkel, egy rövidebb cikk, egy nagyon rövid cikk): http://www.boxisk...utalas.pdf , amit sajnos a freeweb hibája miatt nem lehet most megnyitni. A lényeg, hogy erre azt mondták a Kisvárosnál, hogy csak pénzért jelenítik meg, mert ezt reklámnak tekintik. A Miklósi Újság pedig megjelenítette (igaz kép nélkül és a rövidebb verziót, de megjelenítette, mert hazai híranyag volt. A rövid cikkecske itt található (ha érdekel valakit 5. oldal): http://www.duname...ktober.pdf
RH Média: ezt elég jó dolognak tartottam. Voltak régiós hírek, fórumlehetöség, apróhirdetés, mindenféle elérhetöség le volt írva (orvos, üzlet, sportegyesület, stb.). Nem volt politikai szaga, közzétettek bármilyen hírt, ami a régióval kapcsolatos volt, stb. Azt nem tudom, hogy miért "szünt meg", de nagyon hiányzik szerintem sokunknak.
Lakihegy rádió: még nem nagyon hallgattam. Amikor ritkán odakapcsolok olyan fílingje van, mintha a slágerrádiót hallgatnám. Nekik is van regionális hírek, ami szuper, nem beszélve arról, hogy a honlapjukra felteszik a regionális híreket is Wink
Duna Vidék TV: na eljutottunk a legújabb helyi médiánkhoz. Nos itt nem értem, mert vagyon már egy másik régiós tévé is, amit elfelejtettem a szavazásnál feltüntetni (KisDuna TV). Viszont annak örülök, hogy van a DV TV, csak ennek is olyan "partközeli" szaga van... A müsorai: nekem tulajdonképpen tetszett az a müsoruk, amikor a Duna jegét mutatták be és megszólaltatták az ott korcsolyázókat, stb.

Azt hiszem, alaposan leírtam a véleményem Cool

Mindenesetre örülök, hogy adatik eme sok média kicsinyke régiónknak! Remélem nem fog megszünni most már egyik sem!

Nem érhető el
05-05-2009 01:56 du. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Kor: 2010 Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1
Én amno még szavaztam volna a Lakihegy Rádióra, de amit tőlük 2009.04.17 - 04.22-ig tapasztaltam személyesen arra csak annyit mindhatok, hogy az én bizalmam maximálisan megingott bennük! A részleteket most én nem írnám le, mert rögtön a jó hírnév sértésével hozakodnának elő, de elég csak annyi, hogy komoly harcot kellett vívni velük azért, hogy egy hírt helyesen és teljeskörűen közöljenek!

Üdv.:
Cs_Csaba

Nem érhető el
30-06-2009 08:38 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság) | Szerkesztette: rafael 30-06-2009 08:39 de.

rafael
Tag

Regisztrált: 21.06.09
Kor: 36 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
a helyi tv-ben elég durva volt az, hogy a Csizek interjú után készítettek egy propaganda filmet, hogy fejlődésben van a Bucka, buszmegállót építenek és aszfaltozzák az utcákat. nekem a régi rendszer jut eszembe, amikor bemondták, hogy mennyire jó és szép itt minden Wink ezért nekem a helyi tv nem a kedvencem... ráadásul idegesítő, hogy amíg az egyik bemondó beszél, addig a másik idétlenül bólogat és mosolyog közben. annyira eröltetett! erre oda figyelhetnének már :o

Nem érhető el
30-07-2009 09:07 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

czifra ferenc
Adminisztrátor

Regisztrált: 18.06.09
Kor: 56 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
szomorúnak tartom, hogy a Lakihegy Rádió nem tartja hírértéknek a tegnapi bűncselekményt! Felhívtam őket telefonon és azt mondták, hogy majd a hírszerkesztő blablabla... Mondtam nekik, hogy nem az a hír, amit Szabó József megenged, meg hogy hetente milyen ülést tart az önkormányzat blabla, hanem ez. Fényes nappal RABLÁS!!!
czifra ferenc

Nem érhető el
08-09-2009 08:29 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Kexy
Adminisztrátor

Regisztrált: 01.09.09
Kor: 32 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
A helyi médiák mind a városvezetés kezében vannak. ez így nem oké... NA ezért választottam a www.amivarosunk.hu -t Csak így tovább , s lassan( de biztosan) ébred a város.

Nem érhető el
05-10-2009 10:00 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Gaborgabor
Tag

Regisztrált: 06.09.09
Nadzsi1 írta:
Nekem csak az nem tetszik, hogy a mai világban minden média függ valamelyik parttól.
Kisváros: bejelentették, hogy most már támogatja is az önkori valamennyi összeggel.
Anno írtam egy cikket (3 félét: teljes cikk képekkel, egy rövidebb cikk, egy nagyon rövid cikk): http://www.boxisk...utalas.pdf , amit sajnos a freeweb hibája miatt nem lehet most megnyitni. A lényeg, hogy erre azt mondták a Kisvárosnál, hogy csak pénzért jelenítik meg, mert ezt reklámnak tekintik. A Miklósi Újság pedig megjelenítette (igaz kép nélkül és a rövidebb verziót, de megjelenítette, mert hazai híranyag volt. A rövid cikkecske itt található (ha érdekel valakit 5. oldal): http://www.duname...ktober.pdf
RH Média: ezt elég jó dolognak tartottam. Voltak régiós hírek, fórumlehetöség, apróhirdetés, mindenféle elérhetöség le volt írva (orvos, üzlet, sportegyesület, stb.). Nem volt politikai szaga, közzétettek bármilyen hírt, ami a régióval kapcsolatos volt, stb. Azt nem tudom, hogy miért "szünt meg", de nagyon hiányzik szerintem sokunknak.
Lakihegy rádió: még nem nagyon hallgattam. Amikor ritkán odakapcsolok olyan fílingje van, mintha a slágerrádiót hallgatnám. Nekik is van regionális hírek, ami szuper, nem beszélve arról, hogy a honlapjukra felteszik a regionális híreket is Wink
Duna Vidék TV: na eljutottunk a legújabb helyi médiánkhoz. Nos itt nem értem, mert vagyon már egy másik régiós tévé is, amit elfelejtettem a szavazásnál feltüntetni (KisDuna TV). Viszont annak örülök, hogy van a DV TV, csak ennek is olyan "partközeli" szaga van... A müsorai: nekem tulajdonképpen tetszett az a müsoruk, amikor a Duna jegét mutatták be és megszólaltatták az ott korcsolyázókat, stb.

Mindenesetre örülök, hogy adatik eme sok média kicsinyke régiónknak! Remélem nem fog megszünni most már egyik sem!

Lehet,hogy én vagyok tájékozatlan,de mi az az RH média?Ha írnál róla valamit.

Nem érhető el
05-10-2009 10:18 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

gaborgabor írta:
Nadzsi1 írta:

Lehet,hogy én vagyok tájékozatlan,de mi az az RH média?Ha írnál róla valamit.

Régen volt egy Regionális Hírek média internetes oldal www.rhmedia.hu. Ez foglalkozott a hírekkel, volt fórumlehetöség, stb.
Tul. képpen annak megszüése (megölése) után álmodtam meg az amivarosunk.hu oldalt. Most nem ajánlatos annak látogatása, mivel nincs aktualizálva, másrészt pedig vírusos az az oldal Sad
De Qjó volt! _notworthy_ (valamikor)

Nem érhető el
05-10-2009 10:19 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Kexy írta:
A helyi médiák mind a városvezetés kezében vannak. ez így nem oké... NA ezért választottam a www.amivarosunk.hu -t Csak így tovább , s lassan( de biztosan) ébred a város.

Köszi Kexy. Engem öszintén szólva kezd néha zavarni a sok "mongyonle" levél, ami itt megjelenik, de ha erre van igény és csak itt van rá lehetöség, akkor had szóljon! _jiggy_
Remélem egyszer lesz nyomtatott pártatlan sajtó is a városban (habár azt mindenki látja, hogy nem kifizetödö)....

Nem érhető el
06-10-2009 12:07 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

luczgizi
Tag

Regisztrált: 05.10.09
Kor: 33 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Az RH Média bizony működik, mikor néztétek utoljára? Újraindult, és egész jó cikkek is vannak rajta...

Nem érhető el
06-10-2009 07:20 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

luczgizi írta:
Az RH Média bizony működik, mikor néztétek utoljára? Újraindult, és egész jó cikkek is vannak rajta...

utoljára kb 1 hete néztem, akkor még 2008-as hír volt az aktuális

Nem érhető el
06-10-2009 07:22 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

luczgizi írta:

Szia,
nem tudom, hogy te szerkeszted-e, de az egy aktuális cikk sem jó!
http://www.rhmedi.../%22%5C%22 ez a hivatkozás van belinkelve.
Ha te csinálod az RH Media-át, akkor sok sikert! Remélem olyan lesz, mint régen volt!

Nem érhető el
06-10-2009 09:25 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság) | Szerkesztette: Kexy 06-10-2009 09:39 de.

Kexy
Adminisztrátor

Itt egy másik link: http://www.rhmedi...mp;id=1316
Talán ez működik. 2009.okt.04.-től ismételten . ( saját bevallásuk szerint 1 év szűnet után)
Hozzáfűzném: Ráckeve kistérségi lapként.
De ettől még bízva bízom... s majd néha oda is felnézek.

Nem érhető el
06-10-2009 09:35 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

már csinálják, csinálják Smile
ha lesz RH, nem kell az amivarosunk? _nah_

Nem érhető el
06-10-2009 09:43 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Kexy
Adminisztrátor

RH - Ráckeve Kistérségi
amivárosunk - Szigetszentmiklósi!Smile))))

Dehogynem kell....
Ez inkább szigetszentmiklósi! S nagyon remélem semmelyik pártnak nem lesz ezen oldalra hatása!

Nem érhető el
20-10-2009 08:24 de. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság) | Szerkesztette: Nadzsi1 20-10-2009 08:24 de.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

tegnap hallgattam egy müsorát a rádiónak (Vadgesztenye Ünnep). Tök olyan érzésem volt, mintha a DVTV menne, csak kép nélkül. Szintén a polgmester, ugyan az a rádiós hang (régi Kossuth rádió jut arról a hangról az eszembe) Smile Szóval, jó volt egy kicsit a vezetés közben "nosztalgiázni" Grin

Nem érhető el
20-10-2009 07:43 du. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Gaborgabor
Tag

Regisztrált: 06.09.09
tamzsu írta:
A DVTV még nagyon új. Nem bizonyított se jót, se rosszat. Adjuk meg neki a bizalmat.Frown

Hát ezzel vitatkoznék veled utólagos engedelmeddel.A Józska tv igenis bizonyított.Csak nézd vissza a neten a kéktó tüntetésről készült "összeállítását".

Nem érhető el
20-10-2009 07:46 du. RE: Helyi média (rádió, TV, internet, újság)

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Gaborgabor írta:
tamzsu írta:

Hát ezzel vitatkoznék veled utólagos engedelmeddel.A Józska tv igenis bizonyított.Csak nézd vissza a neten a kéktó tüntetésről készült "összeállítását".

Gábor!
Nézd meg, hogy mikor írta!!! Wink

Nem érhető el
Ugrás a fórumra:
Forum powered by fusionBoard
Téma megosztása
URL cím:
BB kód:
HTML kód:

Legújabb képek
Távhő f...

Beküldte:
Kexy
Távhő f...

Beküldte:
Kexy
Távhő f...

Beküldte:
Kexy

Üzenőfal
Nadzsi1 - boldog szülinapot a születésnaposoknak! *** Nadzsi1 - az nehéz lesz... !siros! *** Taas - Akkor húzzál haza, és ma már be se kapcsold a gépet !bye! *** Nadzsi1 - MA VAN A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK! !virag! *** Kexy - A Fidesz nem adja fel a netes regisztrációt. http://index.hu/k..._a_fidesz/ ***
számláló
Mai névnapos
Ma 2010. szeptember 07. kedd,
Regina napja van.
Holnap Mária, Adrienn napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Szeptember 2010 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Üzenőfal
Név:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Írd be az ellenőrző kódot:

2010/09/05 15:59:44
boldog szülinapot a születésnaposoknak
!

2010/09/02 15:44:36
az nehéz lesz... !siros!

2010/09/02 15:35:01
Akkor húzzál haza, és ma már be se kapcsold a gépet !bye!

2010/09/02 15:29:44
MA VAN A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK! !virag!

2010/09/01 10:07:57
A Fidesz nem adja fel a netes regisztrációt. http://index.hu/k.
.._a_fidesz/

2010/09/01 07:40:42
Nahát ma 1 éves a Kapocs? !foto!

2010/08/30 10:48:07

rabszolga
2010/08/30 02:24:07
Mazsihisz elszólás: http://www.youtub...r_
embedded

2010/08/29 12:45:13

2010/08/29 10:22:40
Szigetszentmiklósi
! Igen amatőr csinálta akár csak téged, Te T...sz gyanús.

REKLÁM

Roxaz - World of Warcraft ingyenes játékszerver

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Időjárás előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Időjárás
Felhőkép Hőtérkép
Iwiw profilunk:

www.amivarosunk.hu iwiw-es profilja, jelöljön be, ha ismer!

Hirdetés
Polgármesteri Hivatal

A TÜNTETÉS

Forrás: www.szszm.hu
TÜNTETÉS, DEMONSTRÁCIÓ

A DEMONSTRÁCIÓ PLAKÁTJA

A TÜNTETÉS

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
3628 kísérlet blokkolva
PageRank Kereső optimalizálás
Hun-Web Linkek

Harcolj a spam ellen!