Nemrég elindult a Lakihegy Rádió, aztán a DunaVidék TV. Volt már RH Média, Miklósi Lakosok, Amivárosunk, még mindig létezik a Duna Menti Fórum (igaz inaktívnak tünik), viszont van 2 nyomtatott sajtója (Miklósi újság, Kisváros) a városnak.
Kinek mi a véleménye a helyi médiákról? Melyiket olvassátok, nézitek-e, hallgatjátok-e ezeket? Esetleg kihagytam valamelyiket?
Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1
A legnagyobb jelentőségűnek a Kisvárosnak kellene lennie, hiszen az mégis az Önkormányzat és a településen élők tájékoztató újsága, amely elvileg el kellene jusson mindenhova a településen. A feltételes módok nem véletlenek, hiszen ez nem történik meg. Nem beszélve a tájékoztatás minőségéről. Ha a Kisvárost olvasom, akkor szinte minden rendben van és csak kisebb problémák léteznek, de ha kimegyek az utcára valahogy az ott található problémákat nem merném kicsinek nevezni!
A többi média: A TV többnyire a PR Telecomosok által érhető el, illetve arhiválva az interneten, a rádió csak annak aki Miklóson is dolgozik (én nem). Az RH médiát szerintem nyugodtan nevezhetjük halott fórumnak a hozzászólások és azok minősége alapján a többi talán éldegélne ha nem törölnék le őket valamiért!
Nekem csak az nem tetszik, hogy a mai világban minden média függ valamelyik parttól. Kisváros: bejelentették, hogy most már támogatja is az önkori valamennyi összeggel.
Anno írtam egy cikket (3 félét: teljes cikk képekkel, egy rövidebb cikk, egy nagyon rövid cikk): http://www.boxisk...utalas.pdf , amit sajnos a freeweb hibája miatt nem lehet most megnyitni. A lényeg, hogy erre azt mondták a Kisvárosnál, hogy csak pénzért jelenítik meg, mert ezt reklámnak tekintik. A Miklósi Újság pedig megjelenítette (igaz kép nélkül és a rövidebb verziót, de megjelenítette, mert hazai híranyag volt. A rövid cikkecske itt található (ha érdekel valakit 5. oldal): http://www.duname...ktober.pdf RH Média: ezt elég jó dolognak tartottam. Voltak régiós hírek, fórumlehetöség, apróhirdetés, mindenféle elérhetöség le volt írva (orvos, üzlet, sportegyesület, stb.). Nem volt politikai szaga, közzétettek bármilyen hírt, ami a régióval kapcsolatos volt, stb. Azt nem tudom, hogy miért "szünt meg", de nagyon hiányzik szerintem sokunknak. Lakihegy rádió: még nem nagyon hallgattam. Amikor ritkán odakapcsolok olyan fílingje van, mintha a slágerrádiót hallgatnám. Nekik is van regionális hírek, ami szuper, nem beszélve arról, hogy a honlapjukra felteszik a regionális híreket is Duna Vidék TV: na eljutottunk a legújabb helyi médiánkhoz. Nos itt nem értem, mert vagyon már egy másik régiós tévé is, amit elfelejtettem a szavazásnál feltüntetni (KisDuna TV). Viszont annak örülök, hogy van a DV TV, csak ennek is olyan "partközeli" szaga van... A müsorai: nekem tulajdonképpen tetszett az a müsoruk, amikor a Duna jegét mutatták be és megszólaltatták az ott korcsolyázókat, stb.
Azt hiszem, alaposan leírtam a véleményem
Mindenesetre örülök, hogy adatik eme sok média kicsinyke régiónknak! Remélem nem fog megszünni most már egyik sem!
Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1
Én amno még szavaztam volna a Lakihegy Rádióra, de amit tőlük 2009.04.17 - 04.22-ig tapasztaltam személyesen arra csak annyit mindhatok, hogy az én bizalmam maximálisan megingott bennük! A részleteket most én nem írnám le, mert rögtön a jó hírnév sértésével hozakodnának elő, de elég csak annyi, hogy komoly harcot kellett vívni velük azért, hogy egy hírt helyesen és teljeskörűen közöljenek!
Hozzászólások: 2 Regisztrált: 21.06.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 36
Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
a helyi tv-ben elég durva volt az, hogy a Csizek interjú után készítettek egy propaganda filmet, hogy fejlődésben van a Bucka, buszmegállót építenek és aszfaltozzák az utcákat. nekem a régi rendszer jut eszembe, amikor bemondták, hogy mennyire jó és szép itt minden ezért nekem a helyi tv nem a kedvencem... ráadásul idegesítő, hogy amíg az egyik bemondó beszél, addig a másik idétlenül bólogat és mosolyog közben. annyira eröltetett! erre oda figyelhetnének már :o
szomorúnak tartom, hogy a Lakihegy Rádió nem tartja hírértéknek a tegnapi bűncselekményt! Felhívtam őket telefonon és azt mondták, hogy majd a hírszerkesztő blablabla... Mondtam nekik, hogy nem az a hír, amit Szabó József megenged, meg hogy hetente milyen ülést tart az önkormányzat blabla, hanem ez. Fényes nappal RABLÁS!!!
czifra ferenc
Hozzászólások: 566 Regisztrált: 01.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 32
A helyi médiák mind a városvezetés kezében vannak. ez így nem oké... NA ezért választottam a www.amivarosunk.hu -t Csak így tovább , s lassan( de biztosan) ébred a város.
Hozzászólások: 151 Regisztrált: 06.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 36
Nadzsi1 írta:
Nekem csak az nem tetszik, hogy a mai világban minden média függ valamelyik parttól. Kisváros: bejelentették, hogy most már támogatja is az önkori valamennyi összeggel.
Anno írtam egy cikket (3 félét: teljes cikk képekkel, egy rövidebb cikk, egy nagyon rövid cikk): http://www.boxisk...utalas.pdf , amit sajnos a freeweb hibája miatt nem lehet most megnyitni. A lényeg, hogy erre azt mondták a Kisvárosnál, hogy csak pénzért jelenítik meg, mert ezt reklámnak tekintik. A Miklósi Újság pedig megjelenítette (igaz kép nélkül és a rövidebb verziót, de megjelenítette, mert hazai híranyag volt. A rövid cikkecske itt található (ha érdekel valakit 5. oldal): http://www.duname...ktober.pdf RH Média: ezt elég jó dolognak tartottam. Voltak régiós hírek, fórumlehetöség, apróhirdetés, mindenféle elérhetöség le volt írva (orvos, üzlet, sportegyesület, stb.). Nem volt politikai szaga, közzétettek bármilyen hírt, ami a régióval kapcsolatos volt, stb. Azt nem tudom, hogy miért "szünt meg", de nagyon hiányzik szerintem sokunknak. Lakihegy rádió: még nem nagyon hallgattam. Amikor ritkán odakapcsolok olyan fílingje van, mintha a slágerrádiót hallgatnám. Nekik is van regionális hírek, ami szuper, nem beszélve arról, hogy a honlapjukra felteszik a regionális híreket is Duna Vidék TV: na eljutottunk a legújabb helyi médiánkhoz. Nos itt nem értem, mert vagyon már egy másik régiós tévé is, amit elfelejtettem a szavazásnál feltüntetni (KisDuna TV). Viszont annak örülök, hogy van a DV TV, csak ennek is olyan "partközeli" szaga van... A müsorai: nekem tulajdonképpen tetszett az a müsoruk, amikor a Duna jegét mutatták be és megszólaltatták az ott korcsolyázókat, stb.
Mindenesetre örülök, hogy adatik eme sok média kicsinyke régiónknak! Remélem nem fog megszünni most már egyik sem!
Lehet,hogy én vagyok tájékozatlan,de mi az az RH média?Ha írnál róla valamit.
Nadzsi1 írta:
Lehet,hogy én vagyok tájékozatlan,de mi az az RH média?Ha írnál róla valamit.
Régen volt egy Regionális Hírek média internetes oldal www.rhmedia.hu. Ez foglalkozott a hírekkel, volt fórumlehetöség, stb.
Tul. képpen annak megszüése (megölése) után álmodtam meg az amivarosunk.hu oldalt. Most nem ajánlatos annak látogatása, mivel nincs aktualizálva, másrészt pedig vírusos az az oldal
De Qjó volt! (valamikor)
Kexy írta:
A helyi médiák mind a városvezetés kezében vannak. ez így nem oké... NA ezért választottam a www.amivarosunk.hu -t Csak így tovább , s lassan( de biztosan) ébred a város.
Köszi Kexy. Engem öszintén szólva kezd néha zavarni a sok "mongyonle" levél, ami itt megjelenik, de ha erre van igény és csak itt van rá lehetöség, akkor had szóljon!
Remélem egyszer lesz nyomtatott pártatlan sajtó is a városban (habár azt mindenki látja, hogy nem kifizetödö)....
luczgizi írta:
Az RH Média bizony működik, mikor néztétek utoljára? Újraindult, és egész jó cikkek is vannak rajta...
Szia,
nem tudom, hogy te szerkeszted-e, de az egy aktuális cikk sem jó! http://www.rhmedi.../%22%5C%22 ez a hivatkozás van belinkelve.
Ha te csinálod az RH Media-át, akkor sok sikert! Remélem olyan lesz, mint régen volt!
Hozzászólások: 566 Regisztrált: 01.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 32
Itt egy másik link: http://www.rhmedi...mp;id=1316
Talán ez működik. 2009.okt.04.-től ismételten . ( saját bevallásuk szerint 1 év szűnet után)
Hozzáfűzném: Ráckeve kistérségi lapként.
De ettől még bízva bízom... s majd néha oda is felnézek.
tegnap hallgattam egy müsorát a rádiónak (Vadgesztenye Ünnep). Tök olyan érzésem volt, mintha a DVTV menne, csak kép nélkül. Szintén a polgmester, ugyan az a rádiós hang (régi Kossuth rádió jut arról a hangról az eszembe) Szóval, jó volt egy kicsit a vezetés közben "nosztalgiázni"
Hozzászólások: 151 Regisztrált: 06.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 36
tamzsu írta:
A DVTV még nagyon új. Nem bizonyított se jót, se rosszat. Adjuk meg neki a bizalmat.
Hát ezzel vitatkoznék veled utólagos engedelmeddel.A Józska tv igenis bizonyított.Csak nézd vissza a neten a kéktó tüntetésről készült "összeállítását".
tamzsu írta:
A DVTV még nagyon új. Nem bizonyított se jót, se rosszat. Adjuk meg neki a bizalmat.
Hát ezzel vitatkoznék veled utólagos engedelmeddel.A Józska tv igenis bizonyított.Csak nézd vissza a neten a kéktó tüntetésről készült "összeállítását".
Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.