Tisztelt Jobbikos induló.
Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a szóvivövel történt dolgokról, továbbá meg szeretném tudni, hogy hogyan szeretnék elérni azt, amit Vona úr mondott a fórumon, hogy a két kereskedelmi csatornát meg akarják szüntetni. Én úgy tudom, hogy politikai párt nem szüntethet meg kereskedelmi televíziót.
A Jobbik azzal kampányol, hogy a mentelmi jog megszünjön a képviselöknek, mégis a Jobbiknak van több olyan jelöltjük, akik egyböl élnek is a mentelmmi joggal.
Hozzászólások: 211 Regisztrált: 11.11.09 Lakóhely: szigetszentmiklós Kor: 42
Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Kedves Jelölt!
Naívan még mindig azt gondolom, hogy aki indul egy körzet képviselőjelöltségéért, az elhivatottságból teszi, és tenni szeretne környezete jólétéért. Mindig sajnálattal látom, hogy miklósi lakos nincs az indulók között.
Leginkább az érdekelne, mi az, amit különösen fontosnak tart a térség fejlődésével kapcsolatban, és mit szeretne ezügyben elérni a parlamentben. Az is kimondottan érdekelne, mit gondol Ön ennek a térségének a helyzetéről, akár pozitív, akár negatív oldalról. Tehát lényegében miért jó az nekünk - miklósi lakosoknak -, ha Önre szavazunk? Nem a pártokra vagyok kíváncsi, hanem az egyénre.
Hozzászólások: 10 Regisztrált: 09.07.09 Lakóhely: Halásztelek Kor: 37
Tisztelt Képviselőjelölt Úr!
Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy ha bejut a parlamenetbe, hogyan tudná megvédeni településeinket a tököli repülőtér fejlesztésének fenyegető veszélyétől.
Hozzászólások: 151 Regisztrált: 06.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 36
Nadzsi1 írta:
Tisztelt Jobbikos induló.
Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a szóvivövel történt dolgokról, továbbá meg szeretném tudni, hogy hogyan szeretnék elérni azt, amit Vona úr mondott a fórumon, hogy a két kereskedelmi csatornát meg akarják szüntetni. Én úgy tudom, hogy politikai párt nem szüntethet meg kereskedelmi televíziót.
A Jobbik azzal kampányol, hogy a mentelmi jog megszünjön a képviselöknek, mégis a Jobbiknak van több olyan jelöltjük, akik egyböl élnek is a mentelmmi joggal.
Nadzsi!
Nem én vagyok hivatva válaszolni a kérdésedre,de egy adalékot azért hozzáraknék.:
"Én úgy tudom, hogy politikai párt nem szüntethet meg kereskedelmi televíziót."
Akkor ajánlom figyelmedbe a sláger és a danubius rádió sorsát.
Nadzsi!
Nem én vagyok hivatva válaszolni a kérdésedre,de egy adalékot azért hozzáraknék.:
"[b]Én úgy tudom, hogy politikai párt nem szüntethet meg kereskedelmi televíziót."
Tudtommal azt bizottság szüntette meg azért, mert nem ök nyújtották be a legjobb pályázatot.
Lásd pl. lakihegyradio és dvtv esete. A pályázáskor csak ök feleltek meg a tendernek!
Nadzsi1 írta:
Nadzsi!
"[b]Én úgy tudom, hogy politikai párt nem szüntethet meg kereskedelmi televíziót."
Tudtommal azt bizottság szüntette meg azért, mert nem ök nyújtották be a legjobb pályázatot.
Lásd pl. lakihegyradio és dvtv esete. A pályázáskor csak ök feleltek meg a tendernek!
Akkor megint az én igazamat látom beteljesülni.Ugyanis a kuratóriumokban kik is ülnek?Pártok delegáltjai.Akik hivatalosan talán nem pártkatonák.de mindről lehet tudni párthovatartozásukról.
Tehát áttételesen a pártok igen is megszüntethetnek médiákat.Arról már ne is beszéljünk,hogy milyen hovatartozásu rádiók kezdek sugározni a megszüntek helyén
Akkor megint az én igazamat látom beteljesülni.Ugyanis a kuratóriumokban kik is ülnek?Pártok delegáltjai.Akik hivatalosan talán nem pártkatonák.de mindről lehet tudni párthovatartozásukról.
Tehát áttételesen a pártok igen is megszüntethetnek médiákat.Arról már ne is beszéljünk,hogy milyen hovatartozásu rádiók kezdek sugározni a megszüntek helyén
Ha így gondolod, akkor mivel vagy különb az általad szidni vélt pártoktól?
A megszüntetett rádiók szerinted "milyen hovatartozásúak" voltak? <--- "plátói" kérdés!
Említett rádióknak állítólag ugye meghatározott időre volt szerződésük a frekvencia bérlésére, ami lejárt. Ezért új pályázatot írtak ki. Aminek az elbírálása volt inkább érdekes, mint maga a léte.
Kedves Mindenki !
Először is elnézést kérek a késői válaszokért, de most nagyon sok a tennivalóm, ezért néha elcsúszom idővel.
Az RTL Klubbal és a TV-2-vel kapcsolatban, nyilvánvalóan Pártelnökúr képletesen beszélt.
Egy biztos, ezeknek a műsorszolgáltatóktól meg kell vonni az állami támogatást, másrészről a földi sugárzási jogot.
Persze az lenne az ideális, ha ezek a csatornák pártfüggetlenek lennének és semlegesek, csakhogy ma az a helyzet, hogy ezekből a csatornákból csak a szenny jön (a való-világtól, a big-brotherig) a maunikától a Josi-barath-on keresztül, a meleg-felvonulásig .
Lehet, hogy valakinek ez tetszik, én nem vitatom, és nem ítélem meg, de akinek ez tetszik fizessen érte a két adónak, és ezek az adók ne ingyenes földi sugárzási joggal szennyezzék a környezetet.
A Jobbik nem kíván beleszólni a műsorokba, és annak szerkesztésébe, de azt elvárjuk, hogy a műsoraik ne rombolják le identitástudatunkat, keresztény értékeinket, emberi méltóságunkat, és IQ-nkat ne akarják lehúzni az amerikai 70-es szintre.
Én elhiszem, hogy ez a mai elit gazdáinak az elvárásuk volt eddig, de mi ezt nem kívánjuk engedni.
Minőségi, nyílt és őszinte műsorszórást akarunk megvalósítani, ahol a Magyar embert bemutatva, nem bűnösnek kezelik azt 65-évvel a háború után, hanem emberként, hagyományainkat tiszteletben tartva, elmondva mindazt a sok jót, amit mi Magyarok az emberiségért tettünk.
Mert mindannyiunknak tudnunk kell, hogy mi nem egy utolsó szedet-vedett nép voltunk és vagyunk, hanem igenis egy olyan nép, aki eddig még csak adott a világnak, és eddig csak elnyomást, hazugságokat és maunika show-t kapott.
Ennek véget kell vetni, és minden gazembernek itthon és határainkon túl, igenis bocsánatot kell majd kérnie ettől a Nemzettől az elkövetett töméntelen hazugságokért, megalázásért, sárba-tiprásért, mindazon gaztettekért, amit velünk szemben elkövettek. Isten legnemesebb teremtménye a földön az ember. " Ebben gyakorlom pedig magamat, hogy botránkozás nélkül való lelkiismeretem legyen az Isten és emberek előtt mindenkor." ApCsel 24,16"
Adjon az Isten!
Hogy Czifra úr kérdésére válaszoljak;
Elvileg, van Szigetszentmiklóson a Jobbiknak szervezete.
Hallottam, volt a Kövér Szigetszentmiklóson lakossági fórumon.
Milyen volt?
Isten legnemesebb teremtménye a földön az ember. " Ebben gyakorlom pedig magamat, hogy botránkozás nélkül való lelkiismeretem legyen az Isten és emberek előtt mindenkor." ApCsel 24,16"
Válaszolva Szabó úrnak!
A reptérrel kapcsolatban, én tartom magam ahhoz, amit az ÉKE fórumán elmondtam, Én ragaszkodom ahhoz, hogy egyrészt kötelező népszavazás legyen ebben a témában az érintett településeken, továbbá, nem támogatom és nem is fogom megszavazni ha itt "nagygépes" leszállópálya ill. logisztikai központ legyen. A reptér privatizációs szerződését felül kell vizsgálni.
Nem csak üzleti szempontból, hanem állambiztonsági szempontból is, ugyanis a tököli repülőtér eredeti funkciója az volt, hogy a Főváros légterét biztosítsa, így az a kérdés is felmerülhet, hogy hazaárulás volt már maga a reptér privatizációja, és a radarállomások felszámolása is. Lásd a most kirobbant Izraeli kémrepülő botrányt, ugyanis ha lett volna itt radarállomás és légvédelmi rakétabázis, akkor az nehezen lett volna elképzelhető, hogy izraeli gépek Budapest környékére jutottak volna, vagy ha igen biztosan nem egy darabban.
Egyet azonban ne felejtsünk el, mindkét, hangsúlyozom, mindkét párt (MSZP és a FIDESZ) koalícióban végeztékel az eladását a tököli reptérnek,
Ugyanis 2001-ben a Fidesz átadta felszámolásra és privatizációra az ÁPV RT-nek, majd 2004-ben az MSZP-s kormány értékesítette. (talán lehet, hogy összedolgoztak/nak?)
Ezen sem csodálkoznék, mert " egy a tábor, egy a zászló", vagyis fehér alapon kék, vagy rosszul értelmezem a dolgot?
Isten legnemesebb teremtménye a földön az ember. " Ebben gyakorlom pedig magamat, hogy botránkozás nélkül való lelkiismeretem legyen az Isten és emberek előtt mindenkor." ApCsel 24,16"
Adjon az Isten!
Húsvét vasárnapján mi jutott eszembe,
Nokia dobozát vettem a kezembe.
Kenőpénz, csúszópénz mennyi fér el benne,
Hagyónak, Demszkynek elég sosem lenne.
Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket,
Mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket.
Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal,
Szegfűvel, naranccsal, szabad madarakkal.
Reszkessetek férgek, nemzetnyúzó lobbik,
Nyakatokra lép a radikális Jobbik.
Feltámadás ünnepe van Jézusnak, hazának,
Meglocsollak, és szavazzál a Jobbikra vasárnap!
Szebb Jövőt! Isten legnemesebb teremtménye a földön az ember. " Ebben gyakorlom pedig magamat, hogy botránkozás nélkül való lelkiismeretem legyen az Isten és emberek előtt mindenkor." ApCsel 24,16"
Kedves Lévai György!
Ha ezt a verset a viccek topicba írod, talán még jót is nevetek rajta. Így inkább baromira bosszant. A húsvét alapvetően egyházi ünnep, amit hazánkon belül az évszázadok folyamán rengeteg népi-népművészeti szokással/alkotással gazdagítotttunk. Ez az az ünnep (és a karácsonyi időszak), ahol érdemes lenne a hagyományőrzésre fektetni a hangsúlyt, a pollitika helyett. Ha ezt a két napot annak szenteljük, ami, attól még a Haza nem kerül háttérbe Isten és a Család után... Kérdezzük meg pl. a lengyeleket. Azt hiszem, ha még mindig őriznénk a hagyományainkat, jobb magyarok lennék, jobb szomszédok, jobb rokonok, jobban összetartó nép... És a magyar ősiséghez nemcsak a honfoglalás és a rovásírás tartozik, hanem az utóbbi pár száz év kialakult népművészete, népi hagyományai is. Bízom benne, hogy a Jobbik ezt is magáénak vallja.
Baráti üdvözlettel, kellemes ünnepeket kívánva:
Taas
Hozzászólások: 3 Regisztrált: 06.04.10 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 59
Tisztelt Lévai úr!
Először is szeretném elmondani, hogy nagy tisztelője vagyok a Jobbiknak és amit képvisel.
Valamikor együtt húztuk az igát az autógyárba.
Azért írok k ide önnek, hogy tájékoztassam néhány dologról a szigetszentmiklósi Jobbik tagok viselt dolgairól.
Önt mindenhol áztatják és megpróbálják lejáratni ezek a ganék.
A fideszeseket még csak érteném, hogy leakarják járatni magát, ami nem jön össze hiába erőlködnek.
Nem fogom fel a szmiklósi jobbikosok, miért támadnak a saját vezetőjükre ilyen mondvacsinált pitiáner dologgal.
De pont azok ugatnak legjobban akiknek a multja és a jelene sem makulátlan.
Itt van az a Veres gyerek a pizzás, az anyja Kisz-titkár volt, az apját is ismertem az meg Párt-titkár volt itt miklóson, a Veres gyerek most mindig kapja az önkormányzattól az apanázst a gombfocicsapatára (valami egyesületre), meg a kicbox egyesületre aminek az alvezére volt, benn van az önkormányzatban meg lehet tekinteni.
Vagy ott van az a Jehova Nagy Feri aki kijárta az M.L iskolát (Marxista Leninista), de aztán azt hazudja, hogy nem volt MSZMP-s sose, de ez nem igaz.
Azért csinálta meg még annakidelyén a házasságközvetítőt, még az átkosba, hogy az emberek ne a templomba járkáljanak házasságot kötni hanem hozzá.
Ez is kapja az apanázst a polgármestertől tavalyi évben 4.000.000Ft-ot valakivel.
Bent néztem a költségvetési számadásban.
Ezek mind a Szabó Jóska emberei.
Van valami Barabás is aki folyamatosan fröcsög önre rágalmakat, az meg román **** ember.
Aztán meg itt van az a Szaksz gyerek azmellet, hogy ezis ****-ember azt hangoztatta ki, hogy magát mindenáron leváltja a posztjáról, de először a jobbik miklósi irányítását akarja.
Kérdem én, és nem fér a fejembe minek maguknak ez a sok nyali ember, akik csak lejáratni akarják magukat?
Én nagyon bízom magukban, remélem elintézik ezt a csürhét és bekerülnek a parlamentbe.
De ezektől szabaduljanak meg minnél előbb az ilyen hazug köpönyegforgató nyaló emberektől.
Rimpoche
Rimpoche írta:
Tisztelt Lévai úr!
Először is szeretném elmondani, hogy nagy tisztelője vagyok a Jobbiknak és amit képvisel.
Valamikor együtt húztuk az igát az autógyárba.
Azért írok k ide önnek, hogy tájékoztassam néhány dologról a szigetszentmiklósi Jobbik tagok viselt dolgairól.
Önt mindenhol áztatják és megpróbálják lejáratni ezek a ganék.
A fideszeseket még csak érteném, hogy leakarják járatni magát, ami nem jön össze hiába erőlködnek.
Nem fogom fel a szmiklósi jobbikosok, miért támadnak a saját vezetőjükre ilyen mondvacsinált pitiáner dologgal.
De pont azok ugatnak legjobban akiknek a multja és a jelene sem makulátlan.
Itt van az a Veres gyerek a pizzás, az anyja Kisz-titkár volt, az apját is ismertem az meg Párt-titkár volt itt miklóson, a Veres gyerek most mindig kapja az önkormányzattól az apanázst a gombfocicsapatára (valami egyesületre), meg a kicbox egyesületre aminek az alvezére volt, benn van az önkormányzatban meg lehet tekinteni.
Vagy ott van az a Jehova Nagy Feri aki kijárta az M.L iskolát (Marxista Leninista), de aztán azt hazudja, hogy nem volt MSZMP-s sose, de ez nem igaz.
Azért csinálta meg még annakidelyén a házasságközvetítőt, még az átkosba, hogy az emberek ne a templomba járkáljanak házasságot kötni hanem hozzá.
Ez is kapja az apanázst a polgármestertől tavalyi évben 4.000.000Ft-ot valakivel.
Bent néztem a költségvetési számadásban.
Ezek mind a Szabó Jóska emberei.
Van valami Barabás is aki folyamatosan fröcsög önre rágalmakat, az meg román **** ember.
Aztán meg itt van az a Szaksz gyerek azmellet, hogy ezis ****-ember azt hangoztatta ki, hogy magát mindenáron leváltja a posztjáról, de először a jobbik miklósi irányítását akarja.
Kérdem én, és nem fér a fejembe minek maguknak ez a sok nyali ember, akik csak lejáratni akarják magukat?
Én nagyon bízom magukban, remélem elintézik ezt a csürhét és bekerülnek a parlamentbe.
De ezektől szabaduljanak meg minnél előbb az ilyen hazug köpönyegforgató nyaló emberektől.
Engedje meg,hogy én is reagáljak a fenti beírására.Természetesen a Lévai Györgynek meghagyva a válaszadás jogát.
Tehát.Ezeket sokan tudták,tudják.de azért nem árt néha az ismereteket felfrissíteni.Azokról nem is beszélve akik félig vagy teljes mértékben még a sötétben tapogatóznak.Például nekem is sok új információval szolgállt az írás.Bár sejtettem,tudtam,hog (finoman szólva) nem valami makulátlan emberek alkotják a helyi Jobbikot.
De Vona Gábor megmondta még Dabason január 31.én,hogy nem tudták a jobbikot kikezdeni kívülről,ezért most belülről próóbálnak szétzilálni minket.Sajnos az akkor mondott szavai nagyon is beigazolódtak azóta.
Kérlek Benneteket, hogy a szigetszentmiklósi jobbikot és annak tagjait ne itt fikázzátok. Ezen a fórumon kérdést tehettek fel, esetleg a képviselöjelöltröl mondhattok el véleményt, hozzászólhattok a munkájához.
A helyi politikát vigyétek át másik fórumoba (vagy akár nyissatok egy újat).
köszönöm
Adjon az Isten!
Rimpoche írására egyenlőre nem tudok reagálni rajtam kívül álló okok miatt.
Azonban szeretném megköszönni az információkat, ezen információk ismeretében már kezdem megérteni, hogy mi miért történik a szigetszentmiklósi "szervezetben".
Ígérem a választások után visszatérünk rá.
Maradok tisztelettel.
Lévai György
Akkor írj részletes kritikát a megfelelő topicba, vagy emeld hozzászólásaiddal, képeiddel, cikkeiddel a honlap színvonalát! Sok sikert és jó szórakozást!
Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.