Reklám:

Profi önéletrajz készítés

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fórumtémák
Legújabb témák
· OFF Topik (amolyan d...
· Viccek :D
· DISCO
· Koncert
· TUDAKOZÓ
Legnépszerűbb témák
· OFF Topik (amolya... [530]
· Helyi média (rádi... [345]
· Közlekedés [297]
· Meccsek (foci,bir... [172]
· Babázó [132]
Hasznos Hírek
Képek
Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 335
· Legújabb tag: tippan
Reklám

Hirdetési felület

Hirdetések
Facebook "lájkoló" :)

Jelöléskor a Facebook-on bejelentkezve kell lenni!
Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!
szigetszentmiklos
Legújabb hírek
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
55525 530 Nadzsi1
2010/09/10 10:20:26
Viccek :D
Lazuló
13274 56 Taas
2010/09/10 09:39:27
DISCO
Lazuló
24288 126 Kexy
2010/09/09 10:27:42
[Szavazás] Koncert
Lazuló
22618 119 Nadzsi1
2010/09/09 09:42:58
TUDAKOZÓ
Apróhirdetések
1737 9 Nadzsi1
2010/09/09 09:00:56
[Szavazás] Helyi média (rádió, TV, int...
Minden egyéb
29563 345 Nadzsi1
2010/09/08 21:38:11
[Szavazás] Meccsek (foci,birkó, box, k...
Sport, szabadidő
24811 172 Kexy
2010/09/08 11:23:11
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
4265 31 vasmacska
2010/09/07 16:24:22
Közlekedés
Minden egyéb
30219 297 fester
2010/09/06 09:25:43
A honlap
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
8785 53 Taas
2010/09/02 13:59:03

Ingyenes Flash Online játékok!

Radio Select, a Te választásod!

Petyko Major honlapja

Szigetszentmiklósi és a környékbeli lakosok oldala » Szigetszentmiklós » Bucka
Újra beindul a Bucka!
Felhasználónév
Jelszó
Regisztráció Fórum Szabályzat Gy.I.K. Tagok listája Mai hozzászólások Keresés

Téma nyomtatása

05-02-2009 10:56 de. Újra beindul a Bucka! | Szerkesztette: 05-02-2009 10:58 de.

Kor: 2010 Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1
Kedves Fórumozók!

Oly sok idő pihenés után újra előtérbe helyezzük a Buckai lét javítására irányuló tevékenységet.

Az elkövetkező hetek során a Volánbusz Zrt. ismételt Bucka busz menetrend javító javaslatot fog kapni, amely reméljük minél hamarabb elfogadásra is kerülhet! Ennek keretében ragaszkodunk a továbbiakban is a 17:30-as és a 18:30-as járatok bevezetéséhez, valamint a 18:00 órási bucka busz 5 perccel később történő indulásához. Szeretnénk elérni, hogy a busz legalább szombati napokon biztosítsa az itt lakók részére a bevásárlásokhoz szükséges közlekedési/utazási lehetőséget, melyre igény is van!

Fontos kérdés a bucka fejletlenségének bűnbakjaként kikiáltott csatorna kérdés tényleges áttekintése és a megoldási lehetőségek felgyorsítása! Nem várhatunk újabb 20-on éveket ahoz, hogy történjen is valami. A jelenlegi kilátások ugyanis ezek, hiszen be van adva egy pályázat, amely talán 2013-ra biztosít csatornát, de ez kérdéses és kicsi a valószinűsége a megvalósulásának is. Egyes egyébként nem hivatalos források szerint a pályázat kudarcra itélten lett megírva! Ha ebből az állításból, pedig ha egy betű is igaz azt hiszem már akkor el kell keserednünk!

Mindemelett tudva levőleges, hogy a Bucka egy részén nem csak a csatorna probléma, hiszen annak idején leállították a Vizi közmű társaságot, amely a teljes terület vízhálózattal való ellátásáról gondoskodott volna. A vádak hatására azonban 80 %-os készenlétnél átadták az önkormányzat részére, hogyha vádaskodni tudnak, akkor fejezzék is be! Érdekes, hogy a maradék 20 %-nak azóta is gondja van! Úgy tűnik, hogy csak akkor lesz a buckába valami, ha mi lakosok összefogunk!

És a problémát még sorolhatnám...

Szóval harcra fel!
Üdv.
cs_csaba

Ui: Ne felejtse el senki, hogy a Bucka egységes terület így nem 9-es és 11-es körzetről, hanem Buckáról beszélünk!

Ui2: Kövesdi László képviselő Úr azt hireszteli, hogy amiért a közmeghallgatáson neki mentem (távozásra szólítottam fel) ezt követően bocsánatot kértem! Ez nem igaz! Kövesdi Úrnak és mindenkinek üzenem, hogy hozzászólásaim és harcaim nem egy konkrét személy ellen irányulnak, nem az a cél, hogy bárkit is megbántsak! A cél az, hogy a Bucka fejlödjön! Aki ezért vezető szerepben nem tesz semmit, vagy ennek gátját szabja az ugyanúgy, ahogy Kövesdi Úr számíthat arra, hogy távozásra szólítom fel! Amennyiben azonban segíteni akar az ügy elővitele érdekében és nem csak szavakkal azt támogtani fogom!

Nem érhető el
18-02-2009 09:57 de. RE: Újra beindul a Bucka!

Tisztelt Polgármester Úr!

2008. Novemberében a lakosság számtalan panasszal élt a Szigetszentmiklósi útviszonyok és egyéb állapotok okán. Kiemelt panasz érte ezek között a Bucka és a Felső tag helyzetét (amely valjuk be maga a katasztrófa!). A közmeghallgatást követően megjelent Kisváros szerint a lakosság felvetette kisebb problémáit, de hangsúlyából és az Ön tájékoztatásából is az sejthető, hogy minden rendben van. Már, pedig ha ennyire rendben van minden, akkor szeretném feltenni az alábbi kérdésekeket:
- Az Alsóbucka területén található szilárd útburkolatú (egyébként katasztrófális állapotban lévő) utak miért nem érdemelnek sószorót? Miért van az, hogy a buckában letaposott hóból kialakult jégpáncél van?
- Ha annyira rendben van minden pláne a közlekedés területén, akkor miért van 1,5 km-es kocsisor 2009.02.18-án egy kisebb hó esést követően? Miért van az, hogy nem havas időszakban is szinte lehetetlen reggelente kijutni Szigetszentmiklós területéről?
- Rendben van-e Ön szerint az, hogy a Bucka fejlődését a csatorna hálózat kiépítésétől teszik függővé miközben az az információ hallható mindenhol, hogy az egyetlen beadott pályázat eleve úgy van megírva, hogy kudarcra legyen itélve? Miért van az, hogy lassan 20 éve igérnek csatornát és Ön az önkormányzat tagjaként se tett ezért semmit? Mert elnézést kérek, de az én szememet nem fogja azzal kiszúrni, hogy kicsit több, mint 2 éve polgármester, mikor több éve képviselő és alpolgármester is volt. Mindenki látja, hogy a Julikával csak széket cseréltek! Ez alapján, pedig úgy gondolom, ha a városért szeretett volna valaha valamit tenni az már meglátszódott volna!
- Szeretném továbbá megkérdezni, hogy miért a Lakihegyi lakópark fele található kiparcellázott ingatlanokat kellett fejleszetni az elmúlt évek során? Kérdezem ezt annak tudatában, hogy ott nem lakott igazán senki, miközben a Buckában rengetegen élnek! A Bucka miért nem érdemelte és érdemli meg?
- Milyen ésszerűség alapján tudja megindokolni a Lakihegyi lakópark megépülését a szennyvíztelep mellé? Vagy úgy volt vele, hogy nesztek szagoljátok a rólatok kialakított véleményünket?

Végezetül: Kedves Polgármester Úr! Ébresztő! Más helyeken az ilyen hátrányos helyzetű településeket átminősítik KATASZTRÓFA SÚLYTOTTA TELEPÜLÉSÉ! És tudja mi a katasztrófa? Az, hogy a polgármesteri hivatalban semmilyen szándékot nem lehet látni arra vonatkozólag, hogy ezen javítani szeretnének! A buckának például elvileg két képviselője van! Gyakorlatilag egy sincs! Mert akik vannak semmit se tesznek a területért!

A feltett kérdésekre adott kimerítő, megalapozott válaszát mi hamarabb várom!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba

Nem érhető el
26-02-2009 10:58 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Sziasztok,

Mi ugyan még nem vagyunk miklósiak de ha minden jól megy akkor májusban költözünk a Buckára, a tó mellé.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen itt élni, milyen a közbiztonság, van-e vízellátás rendesen, milyen tv és internet szolgáltató van a környéken?
Mi már nagyon várjuk a költözést, remélem nem bánjuk meg :-))

Előre is köszi
Orsi

Nem érhető el
27-02-2009 09:25 de. RE: Újra beindul a Bucka!

Szia Orsi!

Isten ments, hogy elkeserítselek, de pont a tó környéke az egyik legkatasztrófálisabb hely, mert:
1. A tó víze agyon van szennyezve! A tó melleti plac alatt veszélyes hulladékok vannak eltemetve!
2. Nincs csatorna!
3. Normális utak sincsenek!
4. Szabad a sárba járni! De van változatosság! Hiszen nyáron port szívhat az ember!
5. 20 éve ugyanazt igérik, de 20 éve alig van változás!
6. A közbiztonság kis jó indulattal is egyenlő a nullával!

Soroljam még?

Ha tudsz még, akkor inkább menekülj!

Üdv.

Nem érhető el
27-02-2009 10:24 de. RE: Újra beindul a Bucka! | Szerkesztette: Nadzsi1 27-02-2009 10:27 de.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Regisztrált: 13.01.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Kor: 29
talán ezek az infók érdekelhetnek:
www.osze.eoldal.hu/archiv/inahled/474.jpg
www.osze.eoldal.hu/archiv/inahled/475.jpg
www.osze.eoldal.hu/archiv/ifile/476.jpg
(klikk a képre, ha nagyítani szeretnéd)

Nem érhető el
09-03-2009 06:11 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Szia Orsi!
Egyetértek Csabával,én is miklósi vagyok már 30 éve,igaz,hogy lakótelepi,de figyelemmel kisértem a Bucka sorsát,most is nap mint nap járok arra felé,szerintem is katasztrófa,az utaktól kezdve a tó körüli személerakó helyekig,minden megtalálható ami negatív. Ugygondolom ez csak magán vélemény,hogy mostanában nemigazán lessz ott változás annak ellenére,hogy évek óta igérgetnek mindent.

Nem érhető el
17-03-2009 12:36 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat, de elszökni már nem tudunk mert pénztártól való távozás után reklamációt már nem fogadnak el :-) így marad a megszokás.
igazából amikor kiválasztottuk a házat akkor kicsit "nomádabb" körülményeket kerestünk, mert meguntuk a pesti paneldzsungelt és az aszfaltot, viszont nem akartunk egy vagon- szerű újépítésű részen kikötni sem, ahol nincs egy fa vagy bokor a közelben. Ezt sikerült összehozni...
Ami egy kicsit elvette a kedvemet az a közbiztonság helyzete, de reméljük a riasztó erre is megoldást ad valamennyire.
A remény hal meg utoljára alapon költözünk nemsokára :-))))

Szép napot mindenkinek :-))

Nem érhető el
19-03-2009 06:00 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Kedves Angyal! A múltkor elmeséltem neked az érem egyik oldalát, hát most jöjjön a másik! A Bucka szántalan területen fejlesztésre szorul, de nem reménytelenül! Páran összefogtunk, hogy jobbá tegyük! Első lépésben a Bucka busz menetrendjének módosítását tüztűk ki célul, amely javaslatomnak megfelelően módosult és már a reggeli órákban javult! Most sem tökéletes, de tovább folytatjuk a küzdelmet érte!

Az önkormányzat választási kampányként tervez egy Bucka busz 2-es járatot. Erre vonatkozólag tervet is benyújtottak, de persze olyat, amit nem lehet megvalósítani. Így úgy látszik mintha szeretnének valami csinálni, de ha dolgok mögé nézzünk rájövünk, hogy mégsem! Ennek ékes bizonyítéka, hogy az utvonal terv a Bucka tó víze felett vinné el a buszt két lehetőséget biztosítva:
1. Vagy belegázol a busz a vízbe, mint kétéltű jármű,
2. Vagy hídat építenek.
A tervek egy részében (2-es, vagy 3-as variáció) szerepelt hogy a tó mellett vezetnék el a buszt, de az azzal járna, hogy leaszfaltozzák a tó mellett azokat a részeket, amelyekre hasznosítási terv van kiírva az ott található szennyezések eltávolítására is vonatkoztatva. Így tehát lehetetlenné tennék a kármentesítést és megbontanák a Bucka tó egységét, amely a kármentesítést követően akár kultúrális központá is alakítható lehetne mondjuk beparkosítással és fűvesítéssel. A bucka tó egységét egyébként sem szabad megbontani, hiszen mi buckaiak vissza szeretnénk hívni az egykori 1994-es motoros találkozót, amely szintén itt volt megrendezve és nagy sikere volt!

Tehát most mi buckaika fogunk összefogni és a tó elkerülésével kidolgozni egy olyan alternatívát, amely a buszt is és ténylegesen megvalósíthatóvű teszi, de a tó egységét se bontja meg!

Azaz lesz itt valami, de csak is lakossági összefogással! Grin

Nem érhető el
08-06-2009 10:55 du. RE: Újra beindul a Bucka! | Szerkesztette: Nadzsi1 08-06-2009 11:00 du.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

1.)
Gondolom, hogy már mindenki olvasta a májusi Kisváros nevű önkori újságot.
Egy cikk (pontosabban közlemény) nagyon megragadta a figyelmemet:

"Szigetszentmiklós Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot,
hogy egyelôre a Bucka-városrész csatornázásának elôkészítésére
nyert pályázatot a város. A csatornázás kivitelezésére legkorábban
2011-ben kerülhet sor. Arról még nem született döntés, hogy
milyen pénzügyi feltételekkel kívánja az önkormányzat bevonni a lakosságot
a csatornázási beruházásba.
Tudomásunkra jutott, hogy egy magánszemély szórólapon ajánlatot
tesz a bekötésekhez állami támogatás megszerzésére. Erre önkormányzatunk
megbízást senkinek nem adott.
Amennyiben a beruházás elérkezik a kivitelezési szakaszhoz, tájékoztatjuk
az érintetteket a csatornázással kapcsolatban.
Kérjük, hogy csak a Polgármesteri Hivatal által kiadott információkat
tekintsék a jövôben is hivatalosnak.
Amennyiben valaki a fenti tárgyban szerzôdést kötött, kérjük, jelentkezzen
a Polgármesteri Hivatal 06-24-505-505-ös telefonszámán."

Az lenne a kérdésem, hogy kiről van szó? Csaba vagy Czifra? Ez valamelyikőtök? Vagy egy igazi csaló garázdálkodik Buckán? Akinek van infója, az kérem írjon ide!!! Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

2.)
Azt szeretném megkérdezni a buckaiaktól, hogy az óvodát Vántsa Botondnak köszönhetik a lakók,vagy pedig vállalkozói pénzből lett? Csabi, ha meg van elektronikusan, akkor légy szíves illeszd be a Czifra féle reakció szórólapot az ovis ügyben. Had olvassa el az is, aki nem Buckában él és az is, aki ott él, de nem kapott belőle.
Ez ügyben is jó lenne, ha az illetékesek megszólalnának!

Nem érhető el
10-06-2009 09:13 du. RE: Újra beindul a Bucka!

CsCsabi
Tag

Regisztrált: 30.05.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós - Alsóbucka
Kor: 28 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Remélem meg fognak! De a Bucka NAGYGYŰLÉSEN is szó lesz rólla!

Nem érhető el
15-06-2009 04:37 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Csaba
Tag

Regisztrált: 03.06.09
Kor: 51 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Elnézést kérek Cs. Csabától, hogy nem jelentem meg, de a mobilom nem találtam, el kellett menjünk, és csak késő este értünk haza.
Más
- Meg tudja mondani (írni) valaki, hogy mikor van testületi ülés ?
- mik a napirendi pontok
- előző testületi ülések jegyzőkönyve hol olvashatók ?
- bizottsági ülések mikor vannak ?
stb.

Üdv:
Székely Csaba

Nem érhető el
15-06-2009 10:31 du. RE: Újra beindul a Bucka! | Szerkesztette: Nadzsi1 15-06-2009 10:32 du.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Csaba írta:
Elnézést kérek Cs. Csabától, hogy nem jelentem meg, de a mobilom nem találtam, el kellett menjünk, és csak késő este értünk haza.
Más
- Meg tudja mondani (írni) valaki, hogy mikor van testületi ülés ?
- mik a napirendi pontok
- előző testületi ülések jegyzőkönyve hol olvashatók ?
- bizottsági ülések mikor vannak ?
stb.

Üdv:
Székely Csaba

itt:
http://edtr.szszm...erteto.php
és itt:
http://www.szszm..../index.php

Remélem, hogy segítettem!

Nem érhető el
27-06-2009 05:46 du. RE: Újra beindul a Bucka!

kaszazs
Tag

Regisztrált: 27.06.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Sziasztok!

Szerettem volna elmenni a Bucka nagygyűlésre, de sajna nem tudtam ott lenni.
Ha volt ott valaki, légyszi írjon pár sort miről volt szó, milyen ígéreteket kaptak a lakók és mi az ami meg is fog valósulni (csatornázás, Csépi és Boglya utca rendbetétele, járdák...).

Köszönöm szépen!
Kasza Zsolt

Nem érhető el
27-06-2009 11:14 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Nadzsi1
Főadminisztrátor

kaszazs írta:
Sziasztok!

Ha volt ott valaki, légyszi írjon pár sort miről volt szó, milyen ígéreteket kaptak a lakók és mi az ami meg is fog valósulni (csatornázás, Csépi és Boglya utca rendbetétele, járdák...).

Köszönöm szépen!
Kasza Zsolt

Szia,
sajna én sem tudtam ott lenni,de telefonon beszéltem Csabával. Annyit mondott, hogy majd küld beszámolót. Most nem emlékszem pontosan, de kb. 200-300 fő ment el. A DVTV-nek nem adott riportot (gondolom nem nehéz kitalálni, hogy miért). Én megnéztem a DVTV adását, amiben Csabi volt, de szerintem nem volt gáz, inkább az, hogy azután készítettek egy filmet, amiben bemutatták, hogy Buckában milyen nagy fejlődések vannak (Buszmegálló építés, útfellújítás, aszfaltozás, járdaépítés, stb.).
Hamarosan lesz felrakva egy beszámoló, érdemes majd visszalátogatni!
üdv

Nem érhető el
28-06-2009 10:29 de. RE: Újra beindul a Bucka!

Nadzsi1
Főadminisztrátor

kaszazs írta:
Sziasztok!

Köszönöm szépen!
Kasza Zsolt

még nem kaptam meg a szervezőktől a beszámolót, de Uhrin Imre lakos így látta:

Uhrin Imre [imi] Link | Válasz erre | június 28., 07:20 | 42.
Megtörtént tegnap a nagy Bucka fórum (találkozó)

Kb 300 ember volt ott.

A szervezők Csizek Csaba és a sok rosszat tudó barátom Czifra Fenenc. (rólam)

Önkori rászéről:
Szabacsi Szabó József polgármester. (Aki szerintem egy 100% os kortesbeszédet mondot, papír nélkűl gyönyörűen megfogalmazva 40 percben. Ha a következő ciklusban is marad, nem csábúl el a parlament felé nálam ő lesz a befutó!)
Dr Vántsa Botond (A Bucka egyik képviselője aki pár kérdésre válaszolt.)
Becz Péter
Sallai Gábor
Ladányi Sándor
Jószai Attila
Horvát István
(A névsor nem hivatalos, én őket láttam)

Ami a lényeg!

Két civil szervezet összeveszett, az ibő jó része személyeskedéssel telt el. Mivel a hangosítást a rendezők hozták aki nem a szájízük szerint beszélt annak a mondandója közben lehalkították a hangot.

Utána az igazi magyar mentalitás következett. Legyen buszjárat a buckában de ne az én házam előtt áljon meg nert hangos és induláskor büdös. Ne az én csalásom szívja be a füstöt.
És még hasonló személyes problémák felsorolása.

Nem vártam meg a rendezvény végét 17:30 kor mikor a közönség kb. 100 főre apadt én is eljöttem.

forrás: http://iwiw.hu/pa...ID=4022590

Nem érhető el
28-06-2009 11:45 de. RE: Újra beindul a Bucka!

CsCsabi
Tag

Sziasztok!

Ahogy már Nadzsi is írta hamarosan tényleg kerül fel egy beszámoló, amely összefoglalja az eseményeket!

Uhrin Imre beszámolójához, pedig annyit, hogy ő mindig negatív ember volt és most sem hazudtolta meg Önmagát, de szerintem, aki egy idő után megismeri az megszokja ezt és éppen így szereti, vagy nem szereti!

Viszont hamarosan tényleg lesz egy beszámoló remélem sokan várják már!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba

Nem érhető el
28-06-2009 01:07 du. RE: Újra beindul a Bucka!

CsCsabi
Tag

2009. Június 27.-én sor került a már hetek óta meghirdetett BUCKA NAGYGYŰLÉS megrendezésére. Mi szervezők mivel tudtuk, hogy sok ember fog megérkezni ezért zsíros kenyérrel, ásványvízzel és ingyenes lovas kocsikázással is vártuk a kedves vendégeket! A várokozásnak megfelelően 350 – 400 ember, többségében Buckai polgár érkezett meg a helyszínre. Megjelent a városvezetéséből: Szabó József Polgármester úr, Sallai Gábor alpolgármester úr, Jószai Attila, Horváth István, Ladányi Sándor, Dr. Vántsa Botond képviselő úrak! A rendezvény egy köszöntéssel kezdődött, amelyben köszöntöttem a Buckaiakat. Itt egy rövid történetben bemutattam, hogy a Buckát, majd felkértem a Polgármester Úrat, hogy mondjon köszöntőt. A köszöntés helyet egy hosszú kampány monológot hallgathattunk tőle végig. Ebben többek között egy olyan esetleges busztervet, amely összeszedetlen és kissé zavaros. Meg azt is, hogy nem lesz a Bucka tó fölött híd és nem is terveztek ilyet. Jó volt, mert addig már sokan látták a 2009. március 17-ei Gazdasági Bizottság 3. pontjaként előterjesztett dolgot, ami ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítja. Sok egyéb ferdítés volt még, valamint egy bejelentés: A bejelentés szerint ősszel a Polgármester úr csinál NAGYGYŰLÉST! Ezt követően az infrastruktúráról volt szó. Itt volt az utak állapota, a közművek helyzete meg a csatorna egy kissé összeszedettebb volt, mint a Polgármester beszéde. Ahogy ezt végig mondtam jött egy értelmetlen vita, valami szemétszedés meg civil szervezet provokálásával, de unalmasak voltak és hálistennek hamar kifújjolták őket! Utána jött az érdemi párbeszéd. A lakók is kérdeztek az utakról és azért kaptak válaszokat tőllem, meg Vántsa képviselő úrtól is. Hát a Vántsa kicsit gyenge volt, de laglább ott volt! A Kövesdi el se jött! Aztán elmondtam egy kérdésre válaszolva a busz terveket. Azokra amikre már jó ideje nem kapunk választ. Megtudták az emberek, hogy mégis csak van értelmes terv, ja és erről a Polgármester is tudott. Hát úgy tűnik szépen beszélve tud mellébeszélni! No, de mindegy! Itt már fogytak az emberek olyan 100 főre, vagy az alá nem is tudom. Aztán jött a Közbiztonság. Itt is el lett mondva a mi álláspontunk, majd a Rendőröké. Nem vagyok abban biztos, hogy a rendőrök jól felvoltak készülve, mert néha kissé felkészületlennek tűnő válaszokat adtak, de azért próbáltak helyt állni. Ezek után szó eset a Bucka tóról. Itt elmondtuk a mi álláspontunkat, aztán egy lakó, hogy jó lenne oda idősek otthona is. Nem is olyan rossz ötlet! Azért remélem a foci pálya, meg a Kulturális és Szabadidő központ meg fog valósulni. Jó lenne például a játszótér, foci pálya, parkosítás stb. Igyekeztem itt például korrekt lenni, mert elmondtam, hogy nem csak nekünk van ilyen tervük, hanem az Otthon Szigetszenmiklóson Egyesületnek is. Meg, hogy a két elképzelés nagyon hasonló és ez nagyon jó így. Sajnos ezt már ők nem hallották, mert nem is voltak ott. Érdekes, hogy mi eltudtuk mondani a Bucka és a Bucka tó történetét, míg a Polgármester nem is igazán tudott erről semmit. Ekkora már olyan 40-50-en maradtunk. Itt jött a díjalapítás. Az egyik a Buckáért díj, a másik a BUCKA szamara díj. A BUCKÁÉRT díj kitűntető díj, a másik meg az ellen. És pont ezt a honlapot kérték fel arra, hogy a szavazást lehetővé tegye! Nagyon jó lenne, mert ez egy tényleg teljes körű és sokoldalú honlap.

Hát azt hiszem kb. ennyi.

Nem érhető el
28-06-2009 03:10 du. RE: Újra beindul a Bucka!

kaszazs
Tag

Lakóhely: Szigetszentmiklós Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Köszönöm szépen a kimerítő összefoglalót!
Arra lennék még kíváncsi, ha elhangzottak konkrétumok, mikor kezdik meg a csatornázást és merre, valamint mikorra tervezik a beruházás befejezését.
Másik kérdésem, itt az oldalon is megjelent a hírek között, hogy bővítik és fejlesztik az úthálózatot (2009.06.09-én postolták). Mikor kezdik el és meddig tart a Csépi és a Boglya utca "teljes megújítása" járdával?

Nem érhető el
28-06-2009 03:34 du. RE: Újra beindul a Bucka!

Nadzsi1
Főadminisztrátor

kaszazs írta:
Köszönöm szépen a kimerítő összefoglalót!
Arra lennék még kíváncsi, ha elhangzottak konkrétumok, mikor kezdik meg a csatornázást és merre, valamint mikorra tervezik a beruházás befejezését.
Másik kérdésem, itt az oldalon is megjelent a hírek között, hogy bővítik és fejlesztik az úthálózatot (2009.06.09-én postolták). Mikor kezdik el és meddig tart a Csépi és a Boglya utca "teljes megújítása" járdával?

erre gondolsz? http://users.atw....admore=114

Nem érhető el
28-06-2009 04:26 du. RE: Újra beindul a Bucka!

kaszazs
Tag

Én erre gondoltam:

Bővítik és felújítják az úthálózatot Miklóson
Városi és regionális hírek

Szigetszentmiklóson folyamatosan bővítik és felújítják az úthálózatot. Ennek keretében épült járda a Csokonai utcában is, melyet a napokban adtak át. Szabó József polgármester elmondta, a beruházások a megfelelő ütemben haladnak, eddig mintegy a fele készült el a tervezett munkáknak. Ebben a beruházási csomagban újul majd meg teljesen a Boglya és a Csépi utca is. Mint a polgármester elmondta a Csépi út bizonyos szakaszain járdát is kialakítanak majd, a biztonságosabb gyalogos közlekedés érdekében. Folyamatban van az útépítés és még a héten befejeződik a Tölgyfa, Hársfa, Cserfa utcákban, valamint a Fenyőfa és a Bezerédi utcában és a Kálmán közben. Szintén a héten újul meg a Vadvirág köz, a Virág és a Tulipán utca. A jövő héten és az azt követő héten további 16 utcában folynak majd munkálatok.

forás: www.lakihegyradio.hu
Nadzsi1 - 2009/06/09 21:41:00

Nem érhető el
Ugrás a fórumra:
Forum powered by fusionBoard
Téma megosztása
URL cím:
BB kód:
HTML kód:

Legújabb képek
Duna ré...

Beküldte:
Nadzsi1
Gasztro...

Beküldte:
Kexy
Távhő f...

Beküldte:
Kexy

Üzenőfal
Nadzsi1 - http://hetivalasz...okat-31736 *** Nadzsi1 - egy kis eső --> a net olyan, mint a mese... !heh! *** Nadzsi1 - áh, már tudom, hogy az egyik független képviselö-jelölt honnan ismerös! Boldog születésnapot Integral néven regisztrált tagunknak! Smile *** Mahoni - A Ma reggel mintha jól indult volna azután megláttam: 1 CHF = 225 HUF Angry *** Nadzsi1 - boldog szülinapot a születésnaposoknak! ***
számláló
Mai névnapos
Ma 2010. szeptember 10. péntek,
Nikolett, Hunor napja van.
Holnap Teodóra napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Szeptember 2010 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Üzenőfal
Név:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Írd be az ellenőrző kódot:

2010/09/09 12:24:12

2010/09/08 21:46:05
egy kis eső --> a net olyan, mint a mese... !heh!

2010/09/08 09:14:07
áh, már tudom, hogy az egyik független képviselö-jelölt honnan ismerös! Boldog születésnapot Integral néven regisztrált tagunknak! Smile

Mahoni
2010/09/08 08:20:02
A Ma reggel mintha jól indult volna azután megláttam: 1 CHF = 225 HUF Angry

2010/09/05 15:59:44
boldog szülinapot a születésnaposoknak
!

2010/09/02 15:44:36
az nehéz lesz... !siros!

2010/09/02 15:35:01
Akkor húzzál haza, és ma már be se kapcsold a gépet !bye!

2010/09/02 15:29:44
MA VAN A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK! !virag!

2010/09/01 10:07:57
A Fidesz nem adja fel a netes regisztrációt. http://index.hu/k.
.._a_fidesz/

2010/09/01 07:40:42
Nahát ma 1 éves a Kapocs? !foto!

REKLÁM

Roxaz - World of Warcraft ingyenes játékszerver

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Időjárás előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Időjárás
Felhőkép Hőtérkép
Iwiw profilunk:

www.amivarosunk.hu iwiw-es profilja, jelöljön be, ha ismer!

Hirdetés
Polgármesteri Hivatal

A TÜNTETÉS

Forrás: www.szszm.hu
TÜNTETÉS, DEMONSTRÁCIÓ

A DEMONSTRÁCIÓ PLAKÁTJA

A TÜNTETÉS

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
3674 kísérlet blokkolva
PageRank Kereső optimalizálás
Hun-Web Linkek

Harcolj a spam ellen!