Reklám:

Profi önéletrajz készítés

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fórumtémák
Legújabb témák
· OFF Topik (amolyan d...
· Viccek :D
· DISCO
· Koncert
· TUDAKOZÓ
Legnépszerűbb témák
· OFF Topik (amolya... [530]
· Helyi média (rádi... [345]
· Közlekedés [297]
· Meccsek (foci,bir... [172]
· Babázó [132]
Hasznos Hírek
Képek
Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 335
· Legújabb tag: tippan
Reklám

Hirdetési felület

Hirdetések
Facebook "lájkoló" :)

Jelöléskor a Facebook-on bejelentkezve kell lenni!
Jogi impreszum:
Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!
szigetszentmiklos
Legújabb hírek
Utolsó aktív fórumtémák
  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
55528 530 Nadzsi1
2010/09/10 10:20:26
Viccek :D
Lazuló
13277 56 Taas
2010/09/10 09:39:27
DISCO
Lazuló
24289 126 Kexy
2010/09/09 10:27:42
[Szavazás] Koncert
Lazuló
22618 119 Nadzsi1
2010/09/09 09:42:58
TUDAKOZÓ
Apróhirdetések
1737 9 Nadzsi1
2010/09/09 09:00:56
[Szavazás] Helyi média (rádió, TV, int...
Minden egyéb
29563 345 Nadzsi1
2010/09/08 21:38:11
[Szavazás] Meccsek (foci,birkó, box, k...
Sport, szabadidő
24811 172 Kexy
2010/09/08 11:23:11
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
4265 31 vasmacska
2010/09/07 16:24:22
Közlekedés
Minden egyéb
30221 297 fester
2010/09/06 09:25:43
A honlap
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
8785 53 Taas
2010/09/02 13:59:03

Ingyenes Flash Online játékok!

Radio Select, a Te választásod!

Petyko Major honlapja

Szigetszentmiklósi és a környékbeli lakosok oldala » Szigetszentmiklós » Minden egyéb
filmek
Felhasználónév
Jelszó
Regisztráció Fórum Szabályzat Gy.I.K. Tagok listája Mai hozzászólások Keresés

Téma nyomtatása

28-12-2009 03:04 du. filmek | Szerkesztette: Taas 27-01-2010 09:31 de.

Taas
Adminisztrátor

Regisztrált: 11.11.09
Lakóhely: szigetszentmiklós
Kor: 42 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Mindig el akartam olvasni a Dr. Zsivagót, de valahogy folyton közbejött egy másik könyv. Így most megnéztem a tévében.... De inkább néztem volna húsz horrorfilmet, azokon viszonylag hamar túlteszem magam. Na de ez most annyira de annyira kihozott a sodromból, hogy még mindig ezen jár az eszem! Kíváncsi lennék, ha valaki olvasta/látta és szereti, ugyan ossza már meg velem MIÉRT???

Nem érhető el
04-01-2010 05:00 du. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Némi emésztés után, csak azért is...
Ha történelmi regényként nézem - hát igen. Van benne valami. Elég sok. És elég megrázóan. Elolvastam anno a Gulágot is, meg a Kommunizmus fekete könyvét, a Sztálingrádot... kb. azok tettek rám ilyen hatást. Mondjuk egyiket sem tudtam folyamatosan olvasni, annyira megviselték a gyomromat. A filmben különösen azok a részek, amikor a doki a "partizánokkal" járja a vidéket. Eszembe jutott róla a réges-régi - de már szovjet - plakát: "civilizált ember nem eszi meg a saját gyerekét"...
Ha szerelmi regényként nézem - hát nem. Pedig tudom, benne van a világ leghíresebb szerelmi történeteiben. De micsoda szerelem az, ami csak pusztít maga körül. Különben is undorító az egész ezen a vonalon! Annyira, de annyira felháborított, hogy akár már papnak is elmehetnék. Egyébként is bosszant, manapság is mennyire nem szent a család - mit várjunk hát egy egész társadalomtól? Szóval amikor drága főhősünk elintézi némi pityergéssel, hogy internálták a családját, na akkor leginkább szét tudtam volna verni a **** pofáját! Hű de nagyon, de nagyon!
Viszont arra jó volt az egész, hogy annyira felháborított, talán így még a könyvet is elolvasom. Mert olvasni jó.
Mindenesetre adott a karácsonyi hangulatomnak rendesen!
Könnyű a Fűrészeken és a többin jól szórakozni, amíg nem sok valóságot látunk benne. De ezt akár el is hihetem.

Nem érhető el
23-01-2010 11:02 de. RE: filmek | Szerkesztette: Taas 27-01-2010 09:30 de.

Taas
Adminisztrátor

Szent Iván napja
(2002)
Úgy élj, mintha minden napod az utolsó lenne, mondják az indiánok. De mi persze nem úgy élünk. És Sz. Iván a fiatal színész, a sztár sem kivétel. Próba. Kikérés. Fotózás. Kikérés. TV felvétel. Lemezbemutató. Kikérés. Interjú. Próba. Kikérés. Hakni. Éjszakai show. Ez egy napja. Tarkítva magánélettel és magán- beszélgetésekkel. Őrült rohanás. Szinte már követhetetlen. Ha nem lenne Judit, a manager, leállna a gépezet, bár lehet, hogy nélküle el sem indult volna...
A film a tévében:
TV2, 2010. február 1. 11:45

Nekem tetszett. Kis bepillantás egy őrült világba. A népszerűség ára és súlya, a reggeli show-k durva paródiája, pénz, átverés, kis szerelem, érdekbarátságok ésatöbbi. Ugyan ki látja át a helyzetet? És nekem annyira "Magyarország ma" ez a film is.

Nem érhető el
23-01-2010 11:04 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Mivel ritkán van időm tévében végignézni egy filmet, én mostanában innen csemegézek:

http://film.indav...

Nem érhető el
24-01-2010 11:07 du. RE: filmek

cash
Tag

Regisztrált: 10.06.09
Kor: 31 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Szia Taas,
jöttem fellendíteni a topikot Smile
A film kontra könyv kérdésben szerintem a könyv a nyerő, amit én könyvben olvastam és filmen is láttam mindig a könyv volt a nyerő. Most kettő ilyen jut az eszembe a Tű a szénakazalban és a Cég. Mostanában nem sok időm van olvasni, max. mesekönyvet. Grin
Csinálhatnánk egy filmklubot is. Kinéznénk a tévében egy filmet, amit megnéznénk és utána jól kiveséznénk.

Nem érhető el
25-01-2010 03:25 du. RE: filmek

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Regisztrált: 13.01.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Kor: 29
http://amivarosun...admore=766

Nem érhető el
27-01-2010 09:24 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

cash írta:
Szia Taas,
jöttem fellendíteni a topikot Smile
A film kontra könyv kérdésben szerintem a könyv a nyerő, amit én könyvben olvastam és filmen is láttam mindig a könyv volt a nyerő. Most kettő ilyen jut az eszembe a Tű a szénakazalban és a Cég. Mostanában nem sok időm van olvasni, max. mesekönyvet. Grin
Csinálhatnánk egy filmklubot is. Kinéznénk a tévében egy filmet, amit megnéznénk és utána jól kiveséznénk.

Smile

A tévével az a legnagyobb bajom, hogy az engem érdeklő filmeket általában olyan időben adják, amikor már képtelen vagyok végignézni...
Én is inkább olvasok, de azt aztán amennyit csak tudok! Nekem a Gyűrűk ura volt az, amit pont úgy csináltak meg, ahogy én azt olvasva elképzeltem! Csalódás annál több volt!
De én benne vagyok a kivesézésben, épp csak nem tudom sosem biztosra megígérni, hogy akkor és azt meg tudom nézni, ahhoz elég zűrös az időbeosztásom :-). Persze nem lehetetlen. Viszont én általában szívesen nézek/olvasok olyanokat, amit ajánl nekem valaki, ezért is kezdtem ezt a topikot. Meg azért, mert van pl. olyan film, amit nem tudok megszerezni (megvenni sajnos nekem luxus), és reménykedtem, hátha... Ilyen pl. a Wounded Kneenél temessétek el a szívem.

Nem érhető el
27-01-2010 09:26 de. RE: filmek | Szerkesztette: Taas 27-01-2010 09:32 de.

Taas
Adminisztrátor

Ja, és egyébkén a maximálisan kedvencem minden formában a Keresztapa!!! Azt MINDEN ÉVBEN legalább egyszer végignézem, és már el is olvastam vagy ötször. Mindig találok benne még újdonságot, és egyébként is imádom! A film az maga a tökély!

Nem érhető el
27-01-2010 09:28 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Na ennek nagyon örültem, amikor először feltetted a honlapra, és azóta is azon agyalok, hogy a francba tudnék elmenni. Bár már itthon elkezdtem beadagolni :-). De ha egyszerre vetítik, az elég tömény üldögélés, és eltart vagy éjfélig! Na mindegy, ma úgyis megyek arra, szerintem veszek is jegyet.

Nem érhető el
27-01-2010 09:39 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Budapest retró
Nahát ez a film a NAGYON!!!! Ezt mindenkinek meg kéne nézni, ha el akar tölteni kellemes nyolcvanakárhány percet. Aki kicsit is élt abban a korban, esetleg tényleg Budapesten, az biztos élvezni fogja. Aki nem élt, az legalább kaphat egy kicsit a hangulatból. Látványos, szórakoztató, és ma már igazán vicces is.
Nekem külön élmény, hogy végre arcot is kapcsolhatok az ismert narrátor hanghoz :-).
Mi kb. így néztük: hú, tényleg! emlékszel? és ott volt ez+az, jesszus! Pajtás újság, már el is felejtettem! Ja, és a 7-es busz volt az első "új busz" Pesten! micsoda "dugó" a körúton! és a ruhák! a közértek! a rácsos, fapados villamosok! A "belügyminiszter pajtás" - na ez volt a csúcs!
Igazán ajánlom mindenkinek!

Nem érhető el
27-01-2010 11:38 de. RE: filmek

Nadzsi1
Főadminisztrátor

Taas írta:
Budapest retró
Nahát ez a film a NAGYON!!!! Ezt mindenkinek meg kéne nézni, ha el akar tölteni kellemes nyolcvanakárhány percet. Aki kicsit is élt abban a korban, esetleg tényleg Budapesten, az biztos élvezni fogja. Aki nem élt, az legalább kaphat egy kicsit a hangulatból. Látványos, szórakoztató, és ma már igazán vicces is.
Nekem külön élmény, hogy végre arcot is kapcsolhatok az ismert narrátor hanghoz :-).
Mi kb. így néztük: hú, tényleg! emlékszel? és ott volt ez+az, jesszus! Pajtás újság, már el is felejtettem! Ja, és a 7-es busz volt az első "új busz" Pesten! micsoda "dugó" a körúton! és a ruhák! a közértek! a rácsos, fapados villamosok! A "belügyminiszter pajtás" - na ez volt a csúcs!
Igazán ajánlom mindenkinek!

rákerestem a neten, ezt dobta ki. erre gondoltál, vagy valami mozifilm?
http://film.indav...est_retro/

Nem érhető el
27-01-2010 09:28 du. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

igen, ez az. itt meg is nézheted, és egyébként is van itt még néhány megnéznivaló Smile

Nem érhető el
27-01-2010 10:23 du. RE: filmek | Szerkesztette: Nadzsi1 27-01-2010 10:24 du.

Nadzsi1
Főadminisztrátor

tyű. ez se semmi film:
YouTube Videó

Nem érhető el
28-01-2010 11:39 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Nadzsi! Ez nem film-kategória. Majd még rád kell szólnom, hogy ne offold szét a topikom AngryGrin

Nem érhető el
28-01-2010 11:53 de. RE: filmek

Kexy
Adminisztrátor

Regisztrált: 01.09.09
Kor: 32 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Taas írta:
Nadzsi! Ez nem film-kategória. Majd még rád kell szólnom, hogy ne offold szét a topikom AngryGrin

hehehe pontosan.. jutubolod itt a film topikot.Smile

Nem érhető el
28-01-2010 01:29 du. RE: filmek

Nadzsi1
Főadminisztrátor

de ez egy dokumentumfilm !OP!

Nem érhető el
28-01-2010 04:17 du. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Ez majd akkor lesz dokumentumfilm Nadzsikám, ha valaki összevágja a Tasnádi életrajzot! Ez legfeljebb csak részlet lehet. ... és mivel ő maga annyira szeret életrajzokat írogatni magáról, lehet, hogy el is vállalja a forgatókönyv írást. ingyé' persze Wink hihihi
Szóval az új szabály, hogy 10 perc alatt nem film! Angry

Nem érhető el
28-01-2010 04:37 du. RE: filmek

Nadzsi1
Főadminisztrátor

ok, értettem! !hi!

Nem érhető el
01-02-2010 11:16 de. RE: filmek

Taas
Adminisztrátor

Háború a nemzet ellen I-IV.
Na, megnéztem. Megérte azt a közel hat órát. Utána arra gondoltam, milyen jó lenne, ha minden híradóban csak 10 perceket leadnának belőle, és nem a minket egyáltalán nem érintő hírekről lenne szó. Az egész filmben nem nagyon volt olyan rész, amit bárki ne tudhatna, aki csak egy kicsit is nyitott szemmel jár az utóbbi évtizedekben, de azért konkrét számadatokkal alátámasztva kicsit más. És jó, hogy egyszerre néztem a négy részt, így még "ütősebb" volt.
Azért megint kicsit szkeptikus vagyok. Pl. a számok nem tudni mennyire valóságosak, bár ha csak töredékükben igazak, vagy csak megközelítőleg, akkor is siralmas a helyzet.
A Fidesz négy évét egyetlen mondattal érintette a film, konkrétan hogy akkor nem történtek privatizációs intézkedések. (De azért történt egy s más, ami a mai napig felbosszant.) Bár azt megemlítették, hogy a jelenlegi helyzet alakulásában minden eddigi rendszerváltás előtti és utáni kormányunk hibás.
Most, így a választások közeledtével abszolut propaganda-filmnek tűnik az egész, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez az igazság. És ha részigazság, akkor is szörnyű.
Ehhez képest ugye a mai hírek szerint a pénzügyminiszterünk szerint elhibázott lépés volt az ingatlanadó visszavonása, és az ország csak így kerülhetne ki a kátyúból. Igen, foglalkozik a film is az ingatlanadóval - bár a készítésekor még csak tervezet volt -, viszont fogllalkozik az off-shore cégekkel is. Tök jó, hogy kinek kell itt adót fizetni, és kinek nem.
Ja, és szintén mai hírek a Gyurcsány adóbevallása.... Ha egy családban már csak az egyik fő éves jövedelme meghaladja a 100 milliót, vajon milyen házat kellett venniük, amire hitelt kellett igényelni? Szegények. Aztán nehogy eladósodjanak Klárikával. Na, de ez már nem a film.
Szóval én ajánlom mindenkinek, ha hisz az összeesküvés elméletekben, ha nem. Egyébként is talán jobban lehet látni a dolgokat összefüggéseikben.
Ráadásul az utolsó rész ad egy kis reményt is, hogy talán még maradhatunk magyarságnak, de ehhez azért csak kéne, hogy egyre több ember mondja, hogy elég ebből.
És szintén a mai hírekben beszéltek a föld-moratóriumról, amivel nagyon sokat foglalkozik a film. Jelenlegi kormányunk szerint nem lehet megakadályozni, hogy kitolják a határidőt..... És amíg Magyarországon egy hold 6-800 ezer Ft, addig Ausztriában meghaladja a 2 milliót. Jópofa. Persze nekünk VAN is termőföldünk. Még. Üvöltenem kéne, hogy ne engedjétek elvenni, másunk már úgysincs!
Olyan jó lenne, ha végre helyrebillenne a nemzeti büszkeségünk, utána talán kicsit könnyebb lenne talpraállni. Manapság úgy tűnik, ez valóban egy birka nép, akivel BÁRMIT meg lehet tenni! Az ingatlanadó százezreket döntene nyomorba és tehetne hajléktalanokká, anno a benzin pár forintos emeléséért le tudott állni az éleet? Nekünk mindig irányítás kell? És abból is lehetőleg a leghülyébb?

Nem érhető el
05-02-2010 01:50 du. RE: filmek

cash
Tag

Regisztrált: 10.06.09
Kor: 31 Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Febr. 1-jén véletlenül akadtam rá, (bocs Taas, nem emlékeztem, hogy itt ajánlottad már a filmet) szóval megnéztem a Szent Iván napja c. filmet.
Tényleg jó kis film volt, az tetszett benne, hogy találtak olyan színészeket is, akik nem szerepelnek minden mai filmben, mint pl. Gesztesi. Semmi bajom vele, de minden filmben ott van.
A filmre térve, azért felszaladhatott volna igazán a nagymamájához.
Meg nem értettem azt a lepukkant kérót, ahova a film elején hazamegy aludni. A filmben később még elhangzik, hogy ha visszautasít már nem tudom, hogy mit (közben legóztunk, Rolival), akkor vissza kellene fizetni a lakáshitelt stb...Talán az elfoglaltságát akarták ezzel is kiélezni.
A táncoslánnyal pedig szerintem cseppet sem illettek össze.
Jók voltak a managercsaj dumái, a borostáról, nem borostáról, a célközönség megnyeréséről, ahogy a tvstudioban a szájába adták a szavakat, szegény magától semmit sem mondhatott, mert az hát az imidzs Smile

Nem érhető el
Ugrás a fórumra:
Forum powered by fusionBoard
Téma megosztása
URL cím:
BB kód:
HTML kód:

Legújabb képek
Duna ré...

Beküldte:
Nadzsi1
Gasztro...

Beküldte:
Kexy
Távhő f...

Beküldte:
Kexy

Üzenőfal
Nadzsi1 - http://hetivalasz...okat-31736 *** Nadzsi1 - egy kis eső --> a net olyan, mint a mese... !heh! *** Nadzsi1 - áh, már tudom, hogy az egyik független képviselö-jelölt honnan ismerös! Boldog születésnapot Integral néven regisztrált tagunknak! Smile *** Mahoni - A Ma reggel mintha jól indult volna azután megláttam: 1 CHF = 225 HUF Angry *** Nadzsi1 - boldog szülinapot a születésnaposoknak! ***
számláló
Mai névnapos
Ma 2010. szeptember 10. péntek,
Nikolett, Hunor napja van.
Holnap Teodóra napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események
<< Szeptember 2010 >>
H K Sz Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Üzenőfal
Név:

Üzenet:

Ellenőrző kód:

Írd be az ellenőrző kódot:

2010/09/09 12:24:12

2010/09/08 21:46:05
egy kis eső --> a net olyan, mint a mese... !heh!

2010/09/08 09:14:07
áh, már tudom, hogy az egyik független képviselö-jelölt honnan ismerös! Boldog születésnapot Integral néven regisztrált tagunknak! Smile

Mahoni
2010/09/08 08:20:02
A Ma reggel mintha jól indult volna azután megláttam: 1 CHF = 225 HUF Angry

2010/09/05 15:59:44
boldog szülinapot a születésnaposoknak
!

2010/09/02 15:44:36
az nehéz lesz... !siros!

2010/09/02 15:35:01
Akkor húzzál haza, és ma már be se kapcsold a gépet !bye!

2010/09/02 15:29:44
MA VAN A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK! !virag!

2010/09/01 10:07:57
A Fidesz nem adja fel a netes regisztrációt. http://index.hu/k.
.._a_fidesz/

2010/09/01 07:40:42
Nahát ma 1 éves a Kapocs? !foto!

REKLÁM

Roxaz - World of Warcraft ingyenes játékszerver

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Időjárás előrejelzés
Időjárás előrejelzés
Időjárás
Felhőkép Hőtérkép
Iwiw profilunk:

www.amivarosunk.hu iwiw-es profilja, jelöljön be, ha ismer!

Hirdetés
Polgármesteri Hivatal

A TÜNTETÉS

Forrás: www.szszm.hu
TÜNTETÉS, DEMONSTRÁCIÓ

A DEMONSTRÁCIÓ PLAKÁTJA

A TÜNTETÉS

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
3674 kísérlet blokkolva
PageRank Kereső optimalizálás
Hun-Web Linkek

Harcolj a spam ellen!