| 12-12-2009 11:05 du. |
DISCO | Szerkesztette:
Nadzsi1 13-12-2009 02:29 du.
|

Zsur Tag
Regisztrált: 12.12.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Kor: 45
Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1 |
Szerintem ez a téma megérett egy önálló topikra.
Próbáljunk itt tapasztalatokat cserélni, illetve ötleteket megosztani egymással, hogy mi képpen tudjuk BEZÁRATNI a nem kívánt szórakozóhelynek csúfolt raktárat.
2006 -ban már volt egy lakossági szavazás a mellékelt linken megtudjátok nézni az akkori levelet amit Szabó József polgármester úrnak küldtünk.
http://lapforum.l...9686b805c1 |
| |
|
|
| 13-12-2009 02:32 du. |
RE:
DISCO |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
Regisztrált: 13.01.09
Kor: 29
|
Zsur írta:
Szerintem ez a téma megérett egy önálló topikra.
Próbáljunk itt tapasztalatokat cserélni, illetve ötleteket megosztani egymással, hogy mi képpen tudjuk BEZÁRATNI a nem kívánt szórakozóhelynek csúfolt raktárat.
2006 -ban már volt egy lakossági szavazás a mellékelt linken megtudjátok nézni az akkori levelet amit Szabó József polgármester úrnak küldtünk.
http://lapforum.l...9686b805c1
Szia,
Muszáj volt módosítanom a topik címét, mert nem biztos, hogy nincs engedély. 2 éve legalábbis kapott valaki rá (azt nem tudom, hogy mennyi ideig érvényes egy ilyen engedély).
Ha jól tudom, akkor lesz erről a témáról szó az egyik ülésen. |
| |
|
|
| 13-12-2009 02:35 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
Zsur 13-12-2009 02:40 du.
|

Zsur Tag
Szia!
Semmi baj, de tutira nincs engedélyük a mostani gárdának. Én hívtam fel ez ügyben az önkormányzatot és ők ezt az infót adták. Elvileg tegnap éjjel volt kint valaki aki szintén az egedélyre volt kívámcsi. 
Még csak témázgatnak az üléseken az itt lakók nem pihennek, jó lenne ezt az egészet rövidre zárni. A rendőrségnek nem hatásköre, hogy bezárassa, max. az önkormányzati tagokat kísérgetik hetente a helyszínre. Ennek így semmi értelme! Ez az építmény egy használaton kívűli raktár épület, miért nem bontatja el az önkormányzat? Semmi másra nem jó csak a nyugalmunk zavarására, illetve patkány tanya kialakulására. Erről is tudnának az itt lakók mesélni. |
| |
|
|
| 13-12-2009 09:57 du. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Regisztrált: 08.06.09
Kor: 31
Na igen, újra üzemel Club Shine néven már két hete szombatonként este 10-től hajnali 4-ig. Pont itt a házunkkal szemben van a hév túloldalán, tökéletesen hallani éppen milyen zene megy (elég egysíkú), az biztos hogy egy ilyen raktár épület nem ilyen célra lett kitalálva mivel nem valami jó a hangszigetelése. Ha normális, erre a célra épített vagy kialakított épületben lenne engem nem is érdekelne vagy zavarna különösebben hogy üzemel, de így, ráadásul egy lakókörnyezetben ez elfogadhatatlan. Pont elmentem elötte mikor megnyitották, szép gyülekezet volt a bejáratnál, gondolom a tulajok és társaik voltak jelen. Ahogy elnéztem ez is csak bizonyos körök pénzmosodája meg drog elosztó helye lesz.. |
| |
|
|
| 13-12-2009 11:14 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
czifra ferenc 13-12-2009 11:16 du.
|

czifra ferenc Adminisztrátor
Regisztrált: 18.06.09
Kor: 56
Sziasztok,
készítettem pár képet a disco-ról hogy legyen elképzelése olyanoknak is, akik nem tudják, hogy hol van.

A sinek túloldalán lakóházak találhatók:

további képek a galériában! http://www.amivar...owstart=36
czifra ferenc |
| |
|
|
| 14-12-2009 08:37 de. |
RE:
DISCO |

Kexy Adminisztrátor
Regisztrált: 01.09.09
Kor: 32
Sok jövöt nem jósolok neki... |
| |
|
|
| 14-12-2009 10:21 de. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Feri képein tökéletesen látható hogy ugyanolyan a tetőszerkezete mint a többi raktárnak, max. arra jó hogy az eső ne essen be, de hangszigetelése az nem sok (mivel nem is erre tervezték)
Csak azt nem értem, ha igaz az hogy nincs működési engedélyük, honnan veszik a bátorságot az üzemeltetéséhez? Mert ugye ez nem egy olyan dolog amit csendben sutyiban lehet csinálni. Olyan kicsi lenne a bekektetési igénye hogy ha bezáratják az addig is nyitva tartott pár este már behozza az árát? Mert azt láttam hogy nyitás elötti napokban konténer számra hordták ki a sittet, gondolom kipofozták az egészet belülről, hangtechnika, italkészlet stb. is került be. Vagy csak egyszerűen optimisták, ahogy az önkormányzatunkat ismerem talán nem is alaptalanul, de ne legyen igazam! |
| |
|
|
| 14-12-2009 12:31 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
Kexy 14-12-2009 12:31 du.
|

Kexy Adminisztrátor
Találam pár fotót a helyről belülről is... lehet mazsolázni:
http://www.partyp...club-shine
Kommentelni is lehet. Tiszta erotika kiállítás |
| |
|
|
| 14-12-2009 01:06 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
macska 14-12-2009 01:08 du.
|

macska Tag
Regisztrált: 08.12.09
Idemásolom a honlapjukról meghívót.
Megnyitja kapuit a CLUB SHINE! A főváros környékének legújabb szórakozóhelye Szigetszentmiklóson, Budapesttől alig 10 km-re található! A szervezők nagy hangsúlyt fektettek az erotikára, így a clubban két színpadon összesen 30 táncos, magas színvonalú erotikus és látvány show-kkal visz érzékiséget az éjszakába. Az zenei felelős Dj Metzker Viktória ex-playmate, Dj Junior (Rádoi 1, Discoshit) és Dj Purebeat.
Party-busz járatok indulnak oda-vissza a Nyugati pályaudvartól, 22.00-tól óránként.
A szórakozóhelyen szigorú face-controll működik, biztosítva az igényes közönség és kulturált szórakozás feltételeit.
Magyarország
Szigetszentmiklós Dunaharaszti út. 69.
www.theclubshine....
36.30.497.83.08
Elfelejtették beírni, hogy a környékbeli lakók is élvezhetik a "zenét". És azt is, hogy engedély nélkül működnek!!!
Egyenlőre nincs ujabb program feltöltve, de gondolom ez nem jelent semmit. |
| |
|
|
| 14-12-2009 08:49 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
Zsur 14-12-2009 08:51 du.
|

Zsur Tag
Ez nekik igényes? Hm........nevetséges ez az egész. Már a karácsony sem szent nekik ugyan is 26 -án karácsony másnapján újra buli lesz. 
Nem is értem ezt az egészet! Van egy rossz előérzetem, ahogy tulajokat láttam hááááááááááát. Minden esetre remélem nem vetik be a molotov koktélokat !! Ezekből még azt is kinézem, mert elrontjuk a játékukat.
Holnap talán lesznek újabb infók az engedéllyel kapcsolatban.  |
| |
|
|
| 15-12-2009 03:26 du. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Láttam én is a tulajokat, de nem kell tőlük berezelni, mi jóval többen vagyunk!  |
| |
|
|
| 15-12-2009 07:12 du. |
RE:
DISCO |

Zsur Tag
Az lehet, hogy többen vagyunk........, de még nem értük el, hogy bezárjon! |
| |
|
|
| 16-12-2009 03:22 du. |
RE:
DISCO |

Zsur Tag
FELHÍVÁS
Tisztelt Szomszédok!
Amennyiben a DISCO üzemelése Ön és családját is zavarja kérem, hogy 2009 december 18 –án este 7 órakor jöjjön el családjával együtt a lakossági gyűlésre.
NE HAGYJUK KI MOST TUDUNK LÉPNI AZ ÜGYBEN !!!!!!
Helyszín: Disco épülete (Dunaharaszti út 69.)
Jelen lesznek:
Önkormányzattól Szilágyi Anita
A disco jelenlegi tulajdonosa és üzemeltetője.
|
| |
|
|
| 17-12-2009 10:46 de. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Ez a felhívás személyesen is eljut az érintettekhez szóban , vagy valamilyen írásos formában? Mert ha csak a netre kerül fel akkor lehet hogy sokan nem fognak tudni róla akik itt laknak a környéken és nincs netes elérhetőségük. |
| |
|
|
| 17-12-2009 03:45 du. |
RE:
DISCO |

Taas Adminisztrátor
Regisztrált: 11.11.09
Lakóhely: szigetszentmiklós
Kor: 42
Amikor az utolsó lakossági fórum volt a discoban, az egy teljesen felújított hely volt, és biztos, hogy egy szezont nem ért meg. Viszont jó kis gyűlés volt, még arról is meg akartak győzni mindenkit, hogy a nyitott ajtón sem szűrődik ki a hang, olyan jó a szigetelés . Sőt, akkor is valami csavar volt a működési engedéllyel, de arra is volt magyarázat.
... teljesen egyetértek, szerintem is erősen pénzmosás-szaga van. Hányszor kapnak vajon VPOP vagy APEH-ellenőrzést? Hozzájuk mit szól az ÁNTSZ?
Azt viszont nem értem, miért panaszkodtok, hogy nem törődnek a pihenésünkkel a városatyák! Dehogynem! Azért nem lehetnek nyitva pl. a közértek és egyéb szórakozóhelyek 22.00 után. Szavunk nem lehet. Akit zavar a DISCO, az elsétálhat/autózhat a TESCO-ba, aztán töltheti ott a péntek-szombat éjszakákat.
|
| |
|
|
| 17-12-2009 06:13 du. |
RE:
DISCO | Szerkesztette:
Zsur 17-12-2009 08:57 du.
|

Zsur Tag
Nem panaszkodunk, megpróbálunk tenni valamit az ügyben! . Egy éjszakai közért kevesebb zajjal járt mint egy szórakozóhely aminek a szigetelése egyenlő a nullával.
Természetesen megpróbáltuk körbe szórni akörnyéket szórólapokkal, de az idő rövidsége miatt nem tudommennyire volt sikeres.
Bízom benne, hogy többen eljönnek holnap este.  |
| |
|
|
| 17-12-2009 09:03 du. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Zsur írta:
Nem panaszkodunk, megpróbálunk tenni valamit az ügyben! . Egy éjszakai közért kevesebb zajjal járt mint egy szórakozóhely aminek a szigetelése egyenlő a nullával.
Természetesen megpróbáltuk körbe szórni akörnyéket szórólapokkal, de az idő rövidsége miatt nem tudommennyire volt sikeres.
Bízom benne, hogy többen eljönnek holnap este. 
Nálunk pl. nem volt a postaládában, pedig itt lakok a Rév úton a discoval majdnem pont szemben, de pár házzal odébb a szomszédom sem kapott. Ezért is kérdeztem rá az értesítés módjára, mert akinek nincs nete és nem kap szintén értesítőt az nem fog róla tudni. |
| |
|
|
| 17-12-2009 09:10 du. |
RE:
DISCO |

Jani Tag
Taas írta:
Amikor az utolsó lakossági fórum volt a discoban, az egy teljesen felújított hely volt, és biztos, hogy egy szezont nem ért meg. Viszont jó kis gyűlés volt, még arról is meg akartak győzni mindenkit, hogy a nyitott ajtón sem szűrődik ki a hang, olyan jó a szigetelés  . Sőt, akkor is valami csavar volt a működési engedéllyel, de arra is volt magyarázat.
... teljesen egyetértek, szerintem is erősen pénzmosás-szaga van. Hányszor kapnak vajon VPOP vagy APEH-ellenőrzést? Hozzájuk mit szól az ÁNTSZ?
Azt viszont nem értem, miért panaszkodtok, hogy nem törődnek a pihenésünkkel a városatyák! Dehogynem! Azért nem lehetnek nyitva pl. a közértek és egyéb szórakozóhelyek 22.00 után. Szavunk nem lehet. Akit zavar a DISCO, az elsétálhat/autózhat a TESCO-ba, aztán töltheti ott a péntek-szombat éjszakákat.
Azon nem voltam ott, de ha jól emlékszem kb. ha 2 hónapig működött az előző felállásban. Remélem a mostani sem húzza tovább ebben a formában! |
| |
|
|
| 17-12-2009 09:48 du. |
RE:
DISCO |

Taas Adminisztrátor
Regisztrált: 11.11.09
Lakóhely: szigetszentmiklós
Kor: 42
Zsur!
Fanyar vicc volt, de vicc volt. Engem is marhára zavar! Volt olyan időszak, amikor én az éjszaka közepén hivogattam az "illetékeseket", hogy ők se tudjanak aludni.... Egyszerűen bosszant a hülyének nézésünk. Én a közértbe is elmentem aláírni, hogy ez igazságtalan, pedig sosem jártam oda vásárolni. |
| |
|
|
| 18-12-2009 08:02 de. |
RE:
DISCO |

Kexy Adminisztrátor
Egyik kollegám pont a sinek mellett lakik, s azt mondja mozog a kép a falon a lakásban mikor a disco megy. Nem lennék a helyében. S úgy gondolom, nem ő a hibás mert oda költözött, hanem a discot kellene úgy megcsinálni, hogy másokat ne zavarjon a müködésével. |
| |
|