| 28-01-2009 06:22 du. |
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
Regisztrált: 13.01.09
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Kor: 29
|
közlekedési szégyentábla. autósok fotói (esetleg videói). Gyalogos közlekedési gondok, autós közlekedési gondok, stb. |
| |
|
|
| 28-01-2009 06:24 du. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
ma olyan helyen jártam Taksonyban, ahol 20-as tábla volt. Megmondom őszintén, hogy a 20km/h-át lehetetlen betartani. Ráadásul mértek már ott a rendőrök... |
| |
|
|
| 19-02-2009 08:49 du. |
RE:
Közlekedés |

Kor: 2010
Incorrect integer value: '' for column 'user_id' at row 1 |
nevetséges a 20-as tábla,ezek nemnormálisak,na meg az is aki itt mér...(biztos azis 20-al ment oda) Én a gyári uttal vagyok kiakadva,hogy mekkora egy nagy rakás ....! Ha pl. busszal mennek az emberek akkor már vidámparkba nem is kell menni Az helyett,hogy megcsinálnák,ott is kiraktak 100m-ként 40es táblákat,legközelebb oda is 20-as jön,és mérni is fognak,érdekes,hogy a rendörségig,gyártelep felöl nincs még korlátozás.. na további szép napot! |
| |
|
|
| 23-02-2009 08:21 de. |
RE:
Közlekedés | Szerkesztette:
Nadzsi1 23-02-2009 08:30 de.
|

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
hzoli írta:
nevetséges a 20-as tábla,ezek nemnormálisak,na meg az is aki itt mér...(biztos azis 20-al ment oda) Én a gyári uttal vagyok kiakadva,hogy mekkora egy nagy rakás ....! Ha pl. busszal mennek az emberek akkor már vidámparkba nem is kell menni  Az helyett,hogy megcsinálnák,ott is kiraktak 100m-ként 40es táblákat,legközelebb oda is 20-as jön,és mérni is fognak,érdekes,hogy a rendörségig,gyártelep felöl nincs még korlátozás.. na további szép napot!
kipróbáltam... 20-szal lehetetlen volt autóval menni :o
A Gyári út meg minden évben ilyen 
én a dísztárcsámat hagytam el ott, de ez csak a szerencsésebb helyzet. Nem szívesen hagytam volna el, mondjuk a kerekeket...
ha már közlekedés. Ide lehet feltenni fotót rossz helyen parkoló autókról (nekem már van is egy, de még nem volt idöm letölteni). Hétvégén Lakihegyen jártam. Hogy is mondjam, úgy éreztem magam, mint Romániában. A villanyoszlop az utca (saras földutca) közepén, személyautó éppen hogy elfér mellette... Erröl is van kép  |
| |
|
|
| 23-02-2009 10:27 de. |
RE:
Közlekedés |

Én sajnos nemcsak a disztárcsámat hagytam el két hete kb. hanem kukába ment a jobb első felnim gumival együtt,és futoműshöz kellene vinni az autót,de még nem értem rá,ugyhogy igen szomorú a helyzet a gyári úton és nemcsak nekem,elöttem 5 percel,egy másik autóval ugyanez történt,jól összefogva mint autósok,együtt cseréltük le a kerekeket.Van róla képem is de nemtudom miért nem akar átmenni a gépemre a telóról,majd megoldom,további szép napot! |
| |
|
|
| 26-02-2009 01:45 du. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
az iwiwen olvastam. http://autozz.blo...ntmikloson
Vélemények? Érdemes elolvasni a hozzászólók véleményét is... |
| |
|
|
| 06-03-2009 09:45 de. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
volt valaki az ÁTI-Sziget Ipari Parkban a közlekedéssel kapcsolatban megrendezett lakossági gyülésen? |
| |
|
|
| 09-03-2009 06:00 du. |
RE:
Közlekedés |

Volt lakossági gyűlés? Jólett volna tudni róla,mert ha tudtam volna menni ott lettem volna 
|
| |
|
|
| 09-03-2009 09:44 du. |
RE:
Közlekedés |

hzoli írta:
Volt lakossági gyűlés? Jólett volna tudni róla,mert ha tudtam volna menni ott lettem volna
igen, itt is közzé tettük a hírt 
http://users.atw....eadmore=69 |
| |
|
|
| 09-06-2009 07:12 de. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
Egy álmom válik valóra! 
Épül a kerékpárút Lakihegy felé 
|
| |
|
|
| 10-06-2009 08:15 du. |
RE:
Közlekedés |

Jani Tag
Regisztrált: 08.06.09
Kor: 31
Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1 |
Nadzsi1 írta:
Egy álmom válik valóra! 
Épül a kerékpárút Lakihegy felé
Csak arra vagyok kíváncsi hogy lesz-e annyi eszük hogy valamivel elválasszák az autóúttól (magasabb padkával vagy hasonlóval)
Mert ha nem, akkor csak arra lesz jó hogy reggelente a sok ügyeskedő azon hajtson a sor elejére meg az lesz a parkoló sáv. |
| |
|
|
| 11-06-2009 11:13 de. |
RE:
Közlekedés |

hzoli Tag
Regisztrált: 11.06.09
Kor: 38
Csak arra vagyok kíváncsi hogy lesz-e annyi eszük hogy valamivel elválasszák az autóúttól (magasabb padkával vagy hasonlóval)
Mert ha nem, akkor csak arra lesz jó hogy reggelente a sok ügyeskedő azon hajtson a sor elejére meg az lesz a parkoló sáv.
Ez jó 
És Igaz!!! Az tuti mokor a sok bunkó nemtudja kivárni a sorát,bejössz csepelről a lakihegyi utra és csak azt látod,hogy jönnek veled szembe a melletted lévő kocsisor mellett,már egy párszor jártam igy. Csak megálltam vele szembe aztán vártam mit csinál,az okostojás
H.Z. |
| |
|
|
| 15-06-2009 07:47 de. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
Pénteken arra jártam, csináltam egy-két fotót a mobilommal. A héten felteszem ide (hétvégén nem volt idöm rá) |
| |
|
|
| 16-06-2009 05:32 du. |
RE:
Közlekedés |

hzoli Tag
Épül a 3. sáv a lakihegyi úton  (Menekülő út)
Reméljük elválasztják valamivel az úttól.....én is néztem hétvégén,eléggé egyszintben lessz az úttal.
H.Z. |
| |
|
|
| 01-07-2009 06:00 du. |
RE:
Közlekedés |

hzoli Tag
Hurrá!!!! újítják a Gyári utat....ennek szívből örülök, ideje volt már
..
H.Z. |
| |
|
|
| 06-07-2009 08:57 de. |
RE:
Közlekedés |

cash Tag
Regisztrált: 10.06.09
Pénteken próbálkoztam a Lidl-höz bekanyarodni a lámpánál (útirány miklósról kifelé menet volt, tehát balra akartam kanyarodni) nem is tudom, hogy mennyi lámpaváltást megvártam, de nem kaptam zöldet legalább 15 percig, a többi irányból nem volt gond, a lámpa rendesen váltogatott. Mivel meguntam a várakozást, így tettem egy kört és a végén a lámpa előtti úton hajtottam be a parkolóba, másoknak is azt ajánlom. |
| |
|
|
| 06-07-2009 12:42 du. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
Cash írta:
Pénteken próbálkoztam a Lidl-höz bekanyarodni a lámpánál (útirány miklósról kifelé menet volt, tehát balra akartam kanyarodni) nem is tudom, hogy mennyi lámpaváltást megvártam, de nem kaptam zöldet legalább 15 percig, a többi irányból nem volt gond, a lámpa rendesen váltogatott. Mivel meguntam a várakozást, így tettem egy kört és a végén a lámpa előtti úton hajtottam be a parkolóba, másoknak is azt ajánlom.
ott nincs véletlenül érzékelö? Meg nekem úgy rémlik, hogy azt ünnepélyesen kikapcsolták. Rosszul emlékszem?  |
| |
|
|
| 07-07-2009 10:11 du. |
RE:
Közlekedés |

Nadzsi1 Főadminisztrátor
|
vélemények?
http://index.hu/b...oszloppal/ |
| |
|
|
| 09-07-2009 10:35 de. |
RE:
Közlekedés |

Jani Tag
Nadzsi1 írta:
Cash írta:
Pénteken próbálkoztam a Lidl-höz bekanyarodni a lámpánál (útirány miklósról kifelé menet volt, tehát balra akartam kanyarodni) nem is tudom, hogy mennyi lámpaváltást megvártam, de nem kaptam zöldet legalább 15 percig, a többi irányból nem volt gond, a lámpa rendesen váltogatott. Mivel meguntam a várakozást, így tettem egy kört és a végén a lámpa előtti úton hajtottam be a parkolóba, másoknak is azt ajánlom.
ott nincs véletlenül érzékelö? Meg nekem úgy rémlik, hogy azt ünnepélyesen kikapcsolták. Rosszul emlékszem? 
Ha Miklós központja felöl megyek mindig a lámpa elötti úton hajtok be, de még kifele hajtva is arra megyek mert nincs kedvem percekig várni feleslegesen. Ebből is látszik hogy teljesen felesleges az egész mert lámpa nélkül is simán ki és be lehet hajtani. A lámpa amúgy napközben be van kapcsolva, csak reggel és este nem működik. |
| |
|
|
| 09-07-2009 10:40 de. |
RE:
Közlekedés |

Jani Tag
Azt az oszlopot simán arrébb lehet telepíteni, gondolom azt is teszik majd, bár jóval célszerűbb lett volna ezzel kezdeni. Mindenesetre ez így elég viccesen fest, meg forgalmi szempontból sem valami biztonságos.  |
| |
|