Ez azért engem nem vígasztal... Anno, amikor bemutatták a 8 mérföldet (Eminem), nekem pont ez volt, ami nagyon tetszett benne. Annyira valóságos volt az egész, és ritkán látni olyan amerikai filmet, amiben nem a cicababák görkoriznak éppen a bícsen bikiniben. Van benne az a rész, amikor megy dolgozni, és a busz ablakából láthatjuk a szép kis várost. Meg a lakókocsiparkok...
Viszont biztos, hogy a Detroit nevet többen ismerik a világon, mint a Szigetszentmiklóst
Jó film volt, meg kell hagyni. Azóta mint látható csak rosszabb lett a helyzet, egy szellem város az egész. Gondoltam már rá hogy én is forgatok egy hasonló kis filmet mint amit linkeltem itt helyi viszonylatban, csak szereznem kellene egy digitális kamerát, azzal könnyebb feltölteni a netre.
Hozzászólások: 584 Regisztrált: 01.09.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 32
Incorrect integer value: '' for column 'user_banned' at row 1
Na szép... Megjelent az APEH honlapján egy lista azokról akik 180 napon keresztüli folyamatosan fennállói tartozásuk van , és 10mft -ot meghaladja az. Összesen 2955 tétel szerepel rajta. 9 szigetszentmiklósi személy is.
Neveket nem kívánok írni , de megtekinthető a lista itt: http://www.apeh.h..._31WEB.pdf
Tudja esetleg valaki mi történt a Pizza Mundial-lal? már vagy 2 hete nem nyitottak ki. Ki fognak még nyitni?
Kár lenne ha nem , mert szerintem ott nagyon jó volt a pizza.
Nincs ebben az országban 10Mft a nádaratásra a Balatonon. Ha azt mondom, hogy milyen kár, hogy pl. a BKV busás végkielégítéssel szabadult vezetőinek semmi közül nemzetünk egyik büszkeségéhez, akkor demagóg vagyoK? Vagy hogy a gyurcsány család akár erre is vehetett volna fel hitelt? És még akár sokan mások....
Hozzászólások: 217 Regisztrált: 11.11.09 Lakóhely: szigetszentmiklós Kor: 42
... és a görögök köszönik, de nem kérnek EU-s hitelt a gazdasági válság áthidaládásra. Mi tudjuk, hogy mi volt a hitelünk ára? Érdemes utánanézni. Szeretnek minket az EU nagyhatalmak, ez már többször kiderült a történelem folyamán, biztos puszira kaptuk. Kérdezzük meg Draskovics bácsit, övé-e a nemzeti vagyonunk, hogy oda merje dobni koncnak?
Kexy írta:
Tudja esetleg valaki mi történt a Pizza Mundial-lal? már vagy 2 hete nem nyitottak ki. Ki fognak még nyitni?
A Pizza Mundialt megbüntették az ellenőrök 400.000 forintra. Egyébként a vállalkozók üzleteiben egymást érik az ellenőrzések.
vasmacska írta:
Kexy írta:
A Pizza Mundialt megbüntették az ellenőrök 400.000 forintra. Egyébként a vállalkozók üzleteiben egymást érik az ellenőrzések.
Köszi... sajnos nincs kiírva semmi ....
Esetleg áldozatul esett más cég is?
nem tudom, hogy igaz-e, de azért megosztom veletek:
Ha éjszaka vezettek és azt tapasztaljátok, hogy tojásokat dobnak a szélvédőtökre.. NE!!! indítsátok el az ablaktörlő-lapátokat és ne is spricceljetek vízet a szélvédőre;
a tojások ha a vízzel összekeverednek tejes állaguvá válnak és abszolut semmit nem fogtok látni,
így kényszerítve lesztek megállni az út szélen, és egy kvalifikált lopás áldozataivá válhattok!
Ez a lopástechnika legújabb változata. Terjesszétek a lehető legszélesebb körben!
Hozzászólások: 173 Regisztrált: 08.06.09 Lakóhely: Szigetszentmiklós Kor: 31
Nadzsi1 írta:
Ha éjszaka vezettek és azt tapasztaljátok, hogy tojásokat dobnak a szélvédőtökre.. NE!!! indítsátok el az ablaktörlő-lapátokat és ne is spricceljetek vízet a szélvédőre;
a tojások ha a vízzel összekeverednek tejes állaguvá válnak és abszolut semmit nem fogtok látni,
így kényszerítve lesztek megállni az út szélen, és egy kvalifikált lopás áldozataivá válhattok!
Ez a lopástechnika legújabb változata. Terjesszétek a lehető legszélesebb körben!
De ha egyszerre több tojást is odavágnak akkor attól sem lehet sokat látni, úgy sem biztonságos a továbbhaladás. Hol olvastad/hallottad ezt amúgy? Valakit így raboltak ki?
Nadzsi1 írta:
De ha egyszerre több tojást is odavágnak akkor attól sem lehet sokat látni, úgy sem biztonságos a továbbhaladás. Hol olvastad/hallottad ezt amúgy? Valakit így raboltak ki?
Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.